Als je ergens nieuw bent, kan dit best spannend zijn, want wat nou als niemand je leuk vindt? Vaak maak je je er van tevoren drukker om dan nodig en valt het allemaal juist erg mee! Just in case, hier zijn wat simpele manieren zodat jij sowieso een goede eerste indruk maakt.

Smile
Een glimlach op je gezicht is belangrijk, want hierdoor kom je gelijk over als een vrolijke girl. Daarbij geef je de indruk dat je het leuk en gezellig vindt. Dit is dus veel beter dan een chagrijnig gezicht, want dan denkt iemand al snel dat je het allemaal maar saai vindt.

Toon interesse!
Vind je het fijn als mensen interesse in je tonen? Doe dat dan ook bij anderen. Laat weten dat je geïnteresseerd in ze bent. Dit kun je bijvoorbeeld doen door veel vragen stellen. Vraag wel alleen dat wat je écht wilt weten anders komt het al snel fake over.

Luisteren
Zorg dat je echt luistert wanneer iemand jou iets vertelt! Mensen vinden het fijn om hun verhalen te delen met iemand die luistert en advies geeft. Ook moedig je ze zo aan om nog meer over zichzelf te vertellen.

Wees aardig
Iedereen houdt van aardige mensen, niet van bitches. Doe dus niet gemeen als je het ergens niet mee eens bent, maar luister en vertel op een rustige manier waarom jij er anders over denkt. 

Onthoud namen
Onthoud namen en dat niet alleen, gebruik ze ook! Jij vindt het toch ook fijn als iemand nog weet hoe je heet? Gebruik iemands naam alleen niet te vaak want dan kan het irritant worden.

Geef complimentjes
Iedereen vindt het fijn om complimentjes te krijgen. Dus sta je met een aardige girl te kletsen en heeft ze een mooi shirtje aan, zeg dat dan! Als je niks leuks ziet geef haar dan geen complimentje, want ze zal anders waarschijnlijk doorhebben dat je liegt. En dat wil je ook niet!

Wees jezelf
Wees jezelf! Vertel geen verhalen die niet waar zijn om jezelf beter voor te doen dan dat je bent. Ze komen later waarschijnlijk toch uit én nog veel belangrijker: mensen moeten je leuk vinden om jou. Doen ze dat niet, dan weten ze niet wat ze missen!