Justin Bieber kan natuurlijk hartstikke goed zingen, maar kan jij al zijn liedjes van begin tot eind meezingen en weet jij wat zijn favo food is? Dan is de kans groot dat je een echte fangirl bent! Check deze tien tekenen en find out of jij een echte fan bent van jouw idool!

#1. Je weet alles over hem of haar
De lievelingskleur van jouw idool is paars, het favo eten is spaghetti en zijn of haar hond heet Sam. Duhh!

#2. Je lijkt wel erg veel op hem of haar
Jouw lievelingskleur is paars, jouw favo food is spaghetti en jouw toekomstige hond heet ook Sam. Supertoevallig, ehh not.

Doe ook de test: Ben jij een echte fan?

#3. Je gaat in discussie met haters
Jouw idool is jouw bae en niemand mag hem of haar beledigen. Bij iedere haatcomment, neem jij een uur de tijd om een geweldige reactie terug te schrijven. No haters!

#4. Zijn of haar gezicht staat op al jouw spullen
Iedere nacht slaap je met hem of haar, want het gezicht staat megagroot afgedrukt op jouw kussen. In jouw kamer staan zoveel fanspullen dat je zo een museum kan beginnen.

#5. Social media obsessed
Je refreshet de social media van jouw ster wel honderd keer per dag, want jij wilt echt niets missen.

#6. Meet & greets
Je hebt je halve leven gespaard voor een ontmoeting met jouw superster. Helaas was het in 30 seconden voorbij, maar hΓ© nu heb je wel een foto van jullie samen voor de rest van je leven.

Lees ook: JB is er klaar mee om met fans op de foto te gaan

#7. Je kunt niet genoeg fanstuff hebben
Voor je verjaardag en met kerst vraag jij altijd nieuwe fanspulletjes. De nieuwste cd, T-shirts, telefoonhoesjes en nog veel meer stuff. Zolang het hoofd van jouw idool erop staat ben jij blij. Sterker nog je bent zo blij dat je moet huilen van geluk!