Jij droomt echt wel eens van een leuke boy en stiekem fantaseer je ook dat jullie al lang een relatie hebben. Maar ben jij ook echt al toe aan verkering of kun je beter nog even wachten met die relatie? Check hier 7 tekenen dat jij nog niet toe bent aan verkering.

#1. Je valt op onbereikbare boys
Natuurlijk is het fantastisch om lekker weg te zwijmelen bij de donkere ogen van Joe Jonas, maar als je echt alleen maar op bekende boys valt, is dat meestal een teken dat je nog niet echt toe bent aan een echte relatie. Dan zou je die cutie in je klas namelijk ook al lang hebben gespot, toch?

#2. Je denkt dat je pas gelukkig bent als je verkering hebt
Je vindt je leven nu verschrikkelijk, maar als je verkering hebt, dan gaat dat in een keer helemaal veranderen. Toch? Nope. Een leuke boyfriend kan heel goed zijn voor je humeur, maar dat wil niet zeggen dat al je problemen in een keer opgelost zijn. Die blijven gewoon bestaan, helaas.

Lees ook: 10 redenen waarom het niet erg is om nog nooit gezoend te hebben

#3. Je kunt niet kiezen
Jij bent elke week verliefd op iemand anders. Of course kun je heerlijk genieten van al die knappe boys, maar niet de allerbeste basis voor een verkering die langer dan een week duurt. Voor een lange relatie ben je dus nog niet echt ready…

#4. Je wilt omdat je vriendinnen al wel verkering hebben
Je vriendinnen praten alleen maar over hun vriendjes en jij wilt zo graag meedoen dat je alleen daarom verkering zou nemen met een –misschien wel – niet zo leuke boy. Slecht plan! Verkering is pas fijn als je elkaar echt heel leuk vindt. Anders kun je je vriendinnen straks alleen maar over heel saaie dates vertellen.

#5. Je bent nog niet over je ex heen
Je ex was gewoon de allerleukste en liefste die er op deze aarde rondloopt en je gaat nooit meer iemand vinden met wie je het net zo fijn gaat hebben als met hem. Zolang je er zo over denkt, ben je nog niet toe aan een echte relatie.

#6. Je vindt het alleen maar eng
Zoenen of zelfs alleen maar op date gaan met je crush. Je vindt het leuk om eraan te denken, maar het echt doen… dat vind jij voorlopig alleen maar doodeng.

#7. Je hebt nog helemaal geen tijd voor jongens
Als je echt zou willen, zou je best een beetje tijd kunnen maken tussen al je sporten, afspraken met vriendinnen en bingewatchsessies, maar daar heb jij helemaal geen zin in. Voorlopig is jouw leven prima zo, die boyfriend pas je er later wel in.

Lees ook: Do's en don'ts als je net verkering hebt