Vier jij dit jaar Sinterklaas met je familie of je best friends en hebben jullie lootjes getrokken? Grote kans dus dat jij ook dit jaar weer de crea bea moet uithangen en een surprise moet maken. Check eerst deze tips voordat je begint! 

Tips voor je Sinterklaas surprise:

#1. Begin op tijd
Klinkt heel erg logisch natuurlijk, maar vaak begin je last minute met het maken van je surprise. Vervolgens raak je helemaal paniek als het niet lukt… Begin dus gewoon lekker op tijd!

#2. Brainstormen
Bedenk een superorigineel idee voor je surprise. Schrijf allemaal dingen op die bij degene die je hebt passen en kies vervolgens het allerleukste en meest haalbare uit.

#3. Budget surprise
Je surprise moet er natuurlijk fabulous uitzien, maar het is zonde als je er superveel geld voor betaalt. Kijk daarom in huis of je niet van alles hebt dat je kan gebruiken. Een oude schoenendoos, verf of misschien wel oude kleding?

#4. Pinterest
Scroll een middagje door Pinterest en je hebt genoeg ideeën voor een surprise en je vindt vaak ook de DIY er bij, zodat je meteen aan de slag kan!

#5. Eerst shoppen!
Shop eerst het cadeau, want voor je het weet heb je een amazing surprise gemaakt en past het cadeau er niet in… #fail

#6. Een back-up plan
Bedenk een back-up plan. Is je surprise een grote mislukking geworden? Dan heb je tenminste nog een back-up plan!

#7. Kant-en-klaar
Ben je echt niet creatief en handig? Dan is het natuurlijk altijd nog mogelijk om een kant-en-klare surprise pakket te scoren. Wel minder leuk of course…

 

Lees ook:

Beeld: 123RF