favoriete liedje fan opgepakt vegan Ariana Grande ziek live-album song

7x deze celebs eten vegan

Vegan, wat is dat eigenlijk? Veganisme is een levenswijze waarin je het gebruik van dierlijke producten vermijdt. Sommige celebs eten ook vegan, check hier wie dat zijn!

Miley Cyrus en Liam Hemsworth

We know, de twee zijn niet meer samen, maar ze hebben er wel samen voor gekozen om over te stappen naar de vegan lifestyle. Zij kwamen erachter dat dieren veel pijn lijden voordat ze geslacht worden. Heavy!

Zac Efron

Ook hottie Zac eet al een aantal jaren veganistisch. De boy vertelde dat hij steeds vaker wakker werd met donkere kringen en andere zaken waar hij zich aan ergerde. Na lang zoeken voor een oplossing, heeft de boy het veganisme leren kennen. Dit heeft hem heel erg geholpen.

Beyoncé

In 2018 begon de zangeres met haar vegan lifestyle. Tijdens de voorbereidingen op haar optreden bij Coachella, riep ze haar fans op om het ook te proberen. Ook heeft Beyoncé in 2013 samen met haar man een challenge gedaan waarbij ze 22 dagen vegan moesten eten. Cool!


Ellie Goulding

Deze zangeres was jarenlang vegetarisch en besloot in 2018 over te stappen naar veganistisch. Ze vertelde dat ze het moeilijk vond om vlees te eten, nadat ze doorkreeg waar het écht vandaan kwam. ‘Als je vlees niet nodig hebt om te overleven, snap ik niet waarom je het toch eet’, zegt Ellie openhartig.

Ariana Grande

Ook cutie Ariana is al een tijdje proud vegan. ‘Ik hou meer van dieren dan dat ik van sommige mensen houd, zonder grapjes’, zei de girl tijdens een interview. Cute!

Sia

Zangeres Sia heeft in 2014 haar lifestyle aangepast naar veganistisch. Dit liet ze de wereld weten toen ze meedeed aan een documentaire over veganisme. Nice!

Billie Eilish

Misschien wist je het al wel, maar ook deze girl eet al haar hele leven vegetarisch. Sinds 2014 eet ze ook veganistisch, omdat ze heel veel van dieren houdt. We totally get that!

Eet jij veganistisch?

Beeld: Instagram @arianagrande

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eet jij vegan?

Gerelateerde artikelen