Dat je even niet naar school hoeft, is best relaxt. De vraag is alleen: wat moet je thuis heel de dag doen? Veel winkels en tentjes zijn dicht, dus je moet zelf wat verzinnen. No stress! Wij hebben hier zeven leuke dingen die je thuis kunt doen.

Nieuwe haarstijlen

Nu je extra veel tijd hebt om thuis te chillen, is het een goed moment om wat te experimenteren met je haar. Waarschijnlijk heb je vaak dezelfde haarstijl en ben je toe aan wat vernieuwing. Zoek op YouTube naar nieuwe haarstijlen en probeer er een paar uit. Vind je nieuwe favo haarstijl!

Thuisspa

Tover je huis om in een spa! Je hebt nu de tijd om helemaal te relaxen, maak daar gebruik van. Een lekker maskertje, voetenbadje en wat vers fruit zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Home workout

Alle sportclubs zijn dicht, dat is erg vervelend als je hard bezig was om fit te worden. Gelukkig kun je thuis ook heel goed een work-out doen. Zoek op YouTube naar een work-out die je leuk lijkt en get fit! Er zijn ook veel sport challenges die je kunt doen, zoals de 30-day squat challenge.

Bakken

Wanneer is de laatste keer dat je iets hebt gebakken? Nu is de tijd om dat weer eens te doen. Heb je zin in lekkere cupcakes of heerlijke brownies? Op internet staan een heleboel leuke recepten die easy zijn om te maken.

Moodboard

Heb je ooit eens een moodboard gemaakt? Vandaag is de dag! Pak een stapel tijdschriften en knip leuke, inspirerende plaatjes uit. Plak ze op een groot vel en hang dat ergens op. Je kunt er ook mooie quotes bijschrijven en leuke stickers op plakken. Het is ontspannend om te doen en ziet er pretty uit.

Zoek je kleding uit

Yes, de zomer komt steeds dichterbij. Zoek je zomerkleding eens uit. Vind je alles nog leuk of zijn sommige items echt uit de mode? Get ready for summer!

Make-upkwasten schoonmaken

Vaak vergeten we het, maar het is erg belangrijk om je make-upkwasten goed schoon te maken. Nu is het moment om dat te doen. Was al je kwasten in een badje met wat (baby)shampoo en warm water. Gebruik je vingers om het vuil tussen de haren te verwijderen. Ze zullen eruitzien als nieuw!

leuke dingen

Lees ook:

Beeld: 123RF