Tabitha stem Disneyfilm prins disney i heart revolution disney tattoos Disneyland Parijs open Disney disney-locaties zoom fantasy boekenserie Disney-remakes gratis online tekenlessen Disney Disneyfilms Virtueel in Disney-attracties disney live-action Peter Pan Disney+ verlaagt beeldkwaliteit

7x mooie tattoos met Disney als inspiratie

Wil jij later heel graag een tattoo, maar ben je nu nog te jong? Inspiratie opdoen kan helemaal geen kwaad en daar is dit artikel handig voor. Wij zochten zeven supermooi tattoos van Disney voor op jouw wishlist. Love it!

#1. BFF’s

Deze schattige outline tattoos van Mickey Mouse zijn perfect voor jou en je bestie als jullie fan zijn van Disney.

#2. Simba

Ook zo’n fan van The Lion King? Dan is deze superschattige tattoo van Simba vast helemaal jouw ding.

#3. Pride

Deze tattoo is speciaal voor de LGBTQ community, kijk nou hoe cute. We love the watercolor en de twee Mickeys.

#4. Nala

Oké, we love The Lion King, dus deze mooie subtiele tattoo van Nala mag niet ontbreken in het lijstje. De blaadjes maken het helemaal af.

#5. Stitch

Deze zwart-wit tattoo van Stitch is perfect voor de Disney lovers onder ons. Want welk beestje is er nou schattiger dan Stitch?

#6. Minnie

Deze minimalistische tattoo van Minnie Mouse is super cute! Door de rode strik is ze superherkenbaar, maar toch blijft het een subtiele tattoo.

#7. Bambi als Disney tattoo

Bambi is misschien wel onze all time favorite van Disney en daarom zijn wij superfan van deze tattoo. Aan alles is gedacht: de vlinder en de bloem/plantjes maken het design helemaal af.

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen