tiktok dansjes

7x TikTok dansjes die je kunt leren tijdens quarantaine

Yay! We hadden nog nooit eerder zoveel tijd om de coolste TikTok dansjes te leren. Tijdens deze gekke periode hebben een hele hoop mensen TikTok uitgevonden en hun dance skills opgeschroefd. Nu jij nog!

#1 Don’t Start Now

De liedjes van Dua Lipa zijn perfect om op te dansen en dat wordt ook maar weer bewezen bij deze TikTok dans! Deze girl gaat er helemaal op in en laat het er super easy uitzien. Maar of het dat ook is? Dat kun je het beste zelf uitproberen!

@melodykliu ♬ Don’t Start Now – Dua Lipa

#2 Renegade

Ook de Nederlandse twins Mylène en Rosanne zijn fan van TikTok. De girls namen het bekende TikTok dansje Renegade op in matching paarse outfits. We likey!

@mylenerosanne##lottery we finaly did it haha What is your favorite TikTok dance? ##fyp ##foryou ##foryoupage ##twins ##dance ##purple ##renegade  ##renegadechallenge♬ Lottery – K Camp

#3 Say So

Bekende TikTokker Charli D’Amelio heeft haar hele account vol staan met de leukste dansjes. De girl is supergoed in dansen en dat showt ze bij dit filmpje op het liedje Say So.

@charlidameliosorry i know i do this dance a lot but i love it and @yodelinghaley♬ Say So – Doja Cat

#4 Get up

Zit jij ook heel de dag met je moeder thuis nu we in quarantaine zitten? Misschien wil ze wel meedoen aan je TikTok dansjes. Een ding is zeker: je krijgt een hoop bloopers waar je om kunt lachen. Funny!

@keanafippsTry this w/ your mom ##xyzbca ##ciarachallenge ##getup ##fyp ##fypchallenge @kelbsfipp @mamac5678♬ Get Up (feat Chamillionaire) – Ciara

#5 Get Busy

Oef, deze song is voor de gevorderden onder ons, maar wedden dat je na deze quarantaine dit dansje ook onder de knie hebt?! Veel oefenen, girl! Mocht je nou nog iets leuks zoeken om te doen tijdens quarantaine? Koop dan Sims 4 met een hoop korting.

@addisonrethe bros♬ Sean Paul – Get Busy (Shake That Thing) – laurieelle

#6 Can’t Touch This

Dit TikTok dansje is redelijk makkelijk, want het is een versnelde versie van de bekende Macarena, maar wij snappen het als je wat vaker naar dit filmpje wil kijken. Hihi 😉

@mekaicwhich one did you see first? ##foryou♬ #hiteverybeat – lulbabyynelii

#7 Relationship

Dit korte dansje heb je ook zo onder de knie. Hij bestaat uit ongeveer tien verschillende danspasjes die de songtekst uitbeelden en gaat niet supersnel. You can do it, girl!

@harveypetitoceo of not being a dancer 🕺🏽♬ Relationship – Young Thug,Future

TikTok dansjes tutorial

Snap je er niks van na het kijken van deze filmpjes? Op YouTube zijn gelukkig genoeg tutorials te vinden. In dit filmpje worden Relationship, Don’t Start Now en Say So uitgelegd.

(Spoel even door naar 3:44 minuut, 6:49 en/of 10:55 voor uitleg.)

Lees ook:

Beeld: Getty Images/Martin Novak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw favoriete TikTok dansje?

Gerelateerde artikelen