kamer op te pimpen

7x Tips om je kamer op te pimpen

Heb jij zin om je kamer een make-over te geven? Dan moet jij dit artikel lezen. Deze zeven tips helpen je om je kamer superleuk op te pimpen.

Aan de muur

Een paar mooie foto’s, posters of schilderijtjes kunnen je kamer een leuke uitstraling geven. Heb jij al iets aan de muur hangen? Zo niet, begin daar eens mee.

Kussens

Je hebt waarschijnlijk één kussen op je bed liggen. Het ziet er ook cute uit om een aantal kleinere kussentjes erbij te leggen, dit geeft je bed een cosy look.

Plantjes

Een beetje groen in je kamer staat altijd leuk. Bij de Ikea of Intratuin kun je hele schattige plantjes halen. Als je niet weet hoe je die moet verzorgen, kun je ook neppe planten halen.

Lampjes

Bij winkels als de Hema en Action kun je hele mooie lampjes halen. Hang ze rond je bed en langs de muur. Ze zien er superleuk uit als het ’s avonds een beetje schemerig wordt.

Kleurcombinaties

Heeft jouw kamer een themakleur? Dat ziet er namelijk heel clean uit. Kies een leuke kleur uit en zorg dat die een aantal keer terug te zien is in je kamer.

Paspop om je kamer op te pimpen

Dit klinkt misschien heel random, maar een paspop kan heel leuk staan in je slaapkamer. Bij een tweedehandswinkel zijn dat soort poppen vaak wel te vinden. Trek haar een leuke outfit aan en je hebt een tof item voor in je kamer.

Opgeruimd

Met een opgeruimde slaapkamer kom je al een heel eind. Hou eens een grote schoonmaak en doe alle dingen weg die je niet meer gebruikt. Heb je echt al die spullen nodig?

Beeld: Giphy, Unsplash

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen