Oneplus 8

7x why we love de nieuwe OnePlus 8 phone

Ben jij jouw saaie phone case ook zo beu? No worries, wij hebben goed nieuws! De wereldberoemde straatartiest André Saraiva heeft supercoole hoesjes ontworpen voor de nieuwe OnePlus 8 telefoon. Stylish, arty, speels en kleurrijk! Een goede reden om een OnePlus 8 aan te schaffen, maar wij hebben er nog meer voor je!

1. Sneller dan het licht

De OnePlus 8 heeft een 90HZ scherm, nu snappen wij dat je denkt ‘wat moet ik daar mee?’ dat dachten wij eerst ook, tot we de phone gingen testen. 90HZ, geeft de snelheid van het beeld aan; hoe sneller het beeld, hoe meer kijkplezier! Handig dus tijdens het bingewatchen van je fave series en films. Je kunt genieten van levendige kleuren en een superhelder scherm. Met deze telefoon heb je geen televisie meer nodig!

2. Foto’s delen met 5G

Met de OnePlus 8 is het mogelijk 5G te gebruiken. Hiermee kun je films binnen enkele seconden downloaden en supersnel foto’s doorsturen naar je besties. Hallo nieuwe Insta posts!

3. Batterij boost

Je kunt deze telefoon in slecht 22 minuten van 1 naar 50 procent opladen. Handig als je last-minute een avondje weg gaat met je vriendinnen. Is je telefoon honderd procent opgeladen? Dan gaat ‘ie langer dan een dag mee. Ook een fijn idee voor je ouders, om te weten dat je altijd bereikbaar bent. (Misschien willen ze wel een deel van je telefoon betalen als je dit als reden gebruikt, hihi.)

4. Mini party

De krachtige dubbele stereoluidsprekers zorgen voor supermooi en helder geluid. Heb jij geen boxje bij je? Geen zorgen, de speakers van je telefoon spelen elke hit probleemloos af! Niet vergeten om Spotify op je nieuwe telefoon te downloaden voor de nieuwste hits!

5. Stijlvol

De OnePlus 8 heeft een fleeky design en ligt perfect in je hand! Niet te groot en niet te klein. De telefoon is verkrijgbaar in drie fancy kleuren: Onyx Black, Glacial Green en Interstellar Glow. De Interstellar Glow is onze favoriet, want deze shinet supermooi en heeft een glam uitstraling. Welke girl wordt daar nou niet superhappy van?!

6. Profi camera

Met het triple camerasysteem van de OnePlus 8 maak je de mooiste foto’s en selfies. Niet alleen van mensen, maar ook van je fave doggo of kat! De phone heeft namelijk een portretfunctie voor dieren. De Smart Pet Capture Software detecteert automatisch wanneer huisdieren zich in het frame bevinden en passen de instellingen aan om bewegingsonscherpte te verminderen. Hierdoor kun je de perfecte foto maken van je hond of kat. Love this. Wij maken alvast een Insta-account aan voor ons huisdier!

7. Fleeky hoesjes

Last but not least, zijn er dus ook superfleeky cases voor de OnePlus 8, waaronder de limited edition hoesjes van straatartiest André Saraiv. Onze favoriet is het ‘straatkunst’ hoesje. Deze case is geïnspireerd door zijn vroege jaren als graffitikunstenaar. André ontwierp deze speciale bumperhoes in de stijl van de straatnaamborden van Parijs. Bij aanschaf van een hoesje, krijg je ook toegang tot een matching wallpaper. Hoe leuk?! Check hier alle andere toffe ontwerpen.

O ja, en als je nu een OnePlus 8 koopt, krijg je er gratis een hoesje van André Saraiva bij!

Samenwerking met OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat voor telefoon heb jij?

Gerelateerde artikelen