Heb jij wel eens gehoord dat een penis kan breken tijdens de seks? No worries! Dat kan echt niet. Een penis kan niet breken omdat er geen bot in zit. Helaas kan een penis wel scheuren of kneuzen… Autsj! Check nu alle 8 fabeltjes over seks.

#1.Β Op het toilet kan je een soa oplopen
Nee, door op het toilet te zitten krijg je geen soa. Een soa kan je oplopen door (orale) seks te hebben zonder condoom. Je kan dus nog gewoon veilig een bezoekje brengen aan de WC.

#2. je kan zwanger raken door rondzwemmend sperma in het water
Je kan niet zwanger raken van rondzwemmend sperma in het zwembad, de zee of een hottub.
Vrouwen raken alleen zwanger als er sperma in hun vagina komt. Het is dus belangrijk dat je seks hebt met condoom.

#3. Door pijpen kan je zwanger raken
Door pijpen raak je niet zwanger. Dit komt omdat het sperma in je maag terecht komt. Gebruik wel altijd een condoom tijdens het pijpen om soa’s te voorkomen. Een soa kan je namelijk wel via de mond krijgen.

Lees ook: Moslim en ontmaagd

Β #4. Boys genieten meer van seks dan girls
Vrouwen kunnen net zoveel genieten van de seks als mannen. Een vrouw kan namelijk ook een orgasme krijgen en klaarkomen. Voor de meeste girls is het alleen niet genoeg als er alleen een penis in hun vagina gaat. Zij, of hun lover, moeten hun clitoris strelen of likken om klaar te komen. Β 

#5. Een boy heeft altijd zin in seks
Vaak denken meisjes dat jongens altijd oversekst zijn en altijd zin hebben in seks. Net als meisjes hebben jongens ook wel eens geen zin in seks. Dit hoeft niet gelijk te zeggen dat hij je niet meer leuk vindt. Het is wel waar dat jongens ongeveer 150 keer aan seks denken en meisjes maar 34 keer per dag. Hij is er waarschijnlijk wel iets vaker mee bezig dan jij dus. πŸ˜‰

#6. Jongens met grote voeten of handen hebben een grote penisΒ 
Nope, handen of voeten zeggen nog niks over het wel of niet hebben van een grote penis. Waarschijnlijk is dit een keer verzonnen als grapje.

Lees ook: Vaak seks

#7. Twee condooms over elkaar is extra veiligΒ 
Girls, twee condooms over elkaar heen doen is juist helemaal niet veilig! Doordat ze over elkaar gaan schuren, is de kans veel groter dat ze scheuren. En dat wilde je nou net niet… Als je echt veilig seks wilt hebben, ga dan voor β€˜Dubble Dutch’. Dan gebruik je de pil en een condoom.

#8. Van masturberen word je blind of doofΒ 
Hier moet je niet in geloven lady’s! Als dit waar is, zou bijna de hele wereld niet meer kunnen zien of horen. Trek je dus niks aan van dit fabeltje.Β 

Reageer: Een boy moet de eerste stapΒ zetten niet een girlΒ