Het is lente en dit weekend wordt het ook echt lenteweer, met temperaturen die oplopen tot 20 graden. Wij hebben 8 dingen op een rijtje gezet die je met dit lekkere weer kunt doen. You’re gonna love spring!

#1. IJsjes eten
Oh yess! Het mag weer: ijsjes eten! Gelukkig was het een 1 aprilgrap en kun je gewoon nog raketjes kopen in de winkel. Om dat te vieren neem je meteen een hele doos!

#2. Jurkjes dragen
Het is bijna twintig graden, dus we kunnen weer jurkjes dragen! Wel nog steeds met een panty of legging, maar dat maakt jou helemaal niks uit.

#3. Fietsen
De weg naar school fietsen is nooit leuk, maar een eindje fietsen met je bestie, mooi weer en een lekkere snack is supergezellie!

#4. Picknicken
Lekker eten + friends is altijd een megagoede combi. Samen op een kleedje in de zon chillen geeft jou echte lentevibes. Ook leuk om te doen na het fietsen.

Lees ook: 10 leuke (gratis) dingen om te doen met vriendinnen

#5. Shop till you drop
Winkelen is natuurlijk altijd leuk, maar als het zonnetje schijnt en je geen jas aan hoeft, is het nog duizend keer leuker!

#6. Lenteshoot
Die profielfoto in de sneeuw kan echt niet meer. Met je bestie organiseer jij een lenteshoot, zodat jullie superveel leuke foto’s hebben samen.

#7. Je favo zonnebril dragen
Eindelijk haal jij jouw zonnebril weer tevoorschijn, want met dit felle zonnetje is die een echte must have bij jouw outfit.

#8. ’s Avonds chillen met je friends
En het leukste van alles: het is weer langer licht! Je kunt dus langer afspreken met je bestie.

Lees ook: 10 dingen om te doen als het slecht weer is