Het begint steeds kouder te worden, maar continu binnen zitten is ook geen optie toch? Daarom heeft GIRLZ 8 leuke activiteiten verzameld die juist superleuk zijn in de kou. Oorwarmers op en gaan!

#1 Schaatsen
Dit is een perfect uitje als je iets sportiefs wilt doen in de winter. Superromantisch met een date, of gezellig met je friends. Misschien heb jij geluk en gaat het zo hard vriezen dat je op een meer of sloot kunt schaatsen! En anders is er vast ergens bij jou in de buurt een schaatsbaan opgezet.

#2  Stad met overdekt shoppingcentrum
Wauw…. Shoppen in de winter! Het makkelijkste is om een plek te vinden waar je buiten en binnen kunt shoppen. Als je het koud hebt, kun je altijd even naar binnen om iets op te warmen.  Je kunt deze dag goed combineren met een gezellige lunch.

#3  Kerstmarkt
Wil jij de gezelligheid van kerst al ervaren? Dan kun je het beste een leuke kerstmarkt bezoeken. Je krijgt dan echte kerst-feelings. Denk aan warme chocolademelk en een lekker warm broodje. Je kunt lekker snuffelen bij de verschillende kraampjes. Tip: De kerstmarkt in de grotten van Valkenburg is echt spectaculair (en druk).

#4 Sneeuwballengevecht
Oke… dit kan natuurlijk alleen als het gaat sneeuwen. Trommel al je friends en familie op en ga lekker buiten sneeuwballen gooien, sneeuwpoppen en engeltjes maken. Geen sneeuw, maar wel zin in sneeuwpret? Je kunt altijd naar een indoor-sneeuwparadijs, lol!

Lees ook: Ik heb het altijd koud

#5 Boswandeling
Het klinkt saai, maar dat is het absoluut niet! Voor je het weet spot je een konijntje of een hert. Een echte aanrader om een frisse neus te halen! Tip: als jij een hondje hebt, neem dat gezellig mee. (Dan zie je dat konijn wel een andere keer)

#6  De Winter Efteling
Wil jij een dagje uit? Dan is de Winter Efteling superleuk. Er zijn allemaal leuke wintershows en de attracties krijgen en winters tintje. Gaaf toch! Oh enne… in het GIRLZ Winterboek staat een winactie. Dat wordt meedoen!

Lees ook: Wat doe jij het allerlieste als het buiten koud is? 

ACTIVITEITEN VOOR DE ÉCHTE KOUKLEUMEN

#7 High Tea
Supergezellig om je middag te vullen met je lover, familie of BFF’s. Tegenwoordig kan je bij superveel lunchrooms en restaurantjes een high tea reserveren. Wil je origineel zijn? Dan kun je ook zelf hapjes maken en thuis een high tea organiseren.

#8 Netflix-middagje
Hoe leuk is het om gezellig een Netflixmiddagje te organiseren. Nodig wat friends of je lover uit, plof op de bank met snacks en ga gezellig films of series kijken. Tussendoor kun je nog wat bijkletsen. Heb je even geen zin in drukte? Dan kun je ook in je eentje onder een deken kruipen en genieten van een rustig middagje met ‘jezelf’!

Test: Ben jij klaar voor de winter?