Jullie lijken niet als twee druppels water op elkaar, maar je weet dat zij er altijd voor je is – no matter what. Check de acht redenen waarom je zus(je) jouw soulmate is!

#1. Jullie hebben nooit kritiek op elkaars outfit. Doet je sister dit wel, dan redt ze jou alleen maar van een look waarmee je voor schut zal lopen.

#2. Als jullie ruzie hebben, is dit van heel korte duur en komen jullie er beiden snel overheen. Jullie weten tenslotte wat jullie echt aan elkaar hebben. Je kunt het je niet voorstellen om een volle dag ruzie met elkaar te hebben, laat staan een hele week…

#3. Jullie kunnen bij elkaar slapen en ’s nachts filmmarathons houden, zonder je ook maar even te vervelen. Ook handig: jullie hebben dezelfde smaak in films. Zo kunnen jullie samen schateren om een comedy, krokodillentranen laten tijdens een dramafilm of meezingen met jullie favoriete liedjes van Disney-films.

#4. Zij is niet bang om je de waarheid te vertellen, omdat ze waarschijnlijk de enige is die je vertelt hoe het écht zit. Ze heeft het beste met je voor en wanneer zij jou advies geeft, volg je dit op, hoe hard het soms ook kan aankomen.

#5. Ze vertelt je grappen die je aan het lachen maken. Soms verzinnen jullie samen de domste geintjes, die anderen totaal niet snappen. Want daar heb je toch ook een zus voor: om funny jokes te maken over die saaie oom?

#6. Ze is goed in het bewaren van jouw geheimen. Je kunt altijd op haar rekenen, want als ze het wel zou doorvertellen… Ahum, laten we zeggen dat jij nog wel een paar leuke kiekjes van haar hebt die ze liever niet op Facebook tegenkomt. 😉

#7. Als je een vreetbui hebt, is zij je partner in crime. Je schaamt je niet om lekker los te gaan, dus trek je onesie maar vast aan en haal allemaal jammie-food in huis. Mmm!

#8. Zij is er altijd voor je. Ze zal het voor je opnemen en je proberen te beschermen. Niemand, en dan echt niemand, zal met jou sollen en ermee wegkomen. Ook al doen je ouders moeilijk of gedraagt je vriend zich als een eikel, jij weet dat je zus(je) altijd voor je klaarstaat.

Lees ook: Ruzie met je zus! Wat nu?