Je hebt superveel lieve friends, maar met allemaal doe je andere dingen. Aan de een vraag je advies voor een dilemma, maar voor je tranen heb je een lieve friend nodig. Check nu 8 soorten friends die elke girl nodig heeft.

#1 De adviserende vriendin
Every girl needs advice. Bij moeilijke dilemma’s helpt deze friend je naar een oplossing. Met dit goede advies kun jij eindelijk de knoop doorhakken.

#2 De lieve vriendin
Bij de lieve vriendin kan jij altijd je verhaal kwijt. Ze zal je nooit veroordelen en je hebt altijd een schouder om op te huilen. Een superfijn gevoel als jij je rot voelt.

#3 De ‘outgoing’ girl
Deze vriendin kun je niet missen in je leven. Door haar durf jij je grenzen te verleggen en ga je leuke avonturen beleven!

#4 De ‘ik-kan-altijd-wat-doen’-vriendin
Hoe fijn is het dat er altijd iemand met jou kan afspreken.  Dit is de perfecte friend die met jou iets leuks kan doen of gezellig bij wil kletsen.

Test: Wat voor vriendin ben jij?

#5 De FBI-vriendin
Dit is de vriendin die alles uitzoekt. Via social media weet ze altijd de juiste personen te spotten of te herkennen. Altijd handig als je naar iemand op zoek bent.

#6 De schoolvriendin(nen)
Hoe meer friends op school hoe beter. Misschien heb jij al vriendinnen op school, maar het leukste is het als je een vaste buddy hebt. Jullie gaan naar alle lessen samen en weten elkaar te vinden bij samenwerkingopdrachten.

#7  De grappige vriendin
Dit is de vriendin die altijd anderen laat lachen. Dat is precies wat je af en toe nodig hebt, omdat je op school al genoeg serieus moet doen.

#8 De ‘gossip’ vriendin
She knows everything. Van haar krijg je alle sappige roddels te horen. Zij vertelt een verhaal over iemand en de FBI-vriendin zoekt de persoon erbij. Goede combi dus! Maareh, pas op hè, want je wil niet dat er ‘gossip’ over jou wordt verspreid toch? 

Lees ook: 5 tekenen dat jij een goede vriendin bent