Ben jij een echte animal lover en smelt je bij iedere dierenfoto die je ziet? Dan is dit lijstje met super cute Instagramdieren speciaal voor jou! Volg jij ze al?

@Realgrumpycat
Grumpy is by far het bekendste dier van internet. Door haar boze koppie heeft ze 1,4 miljoen volgers op Instagram.  Dat ze zo kijkt, wil niet zeggen dat ze niet lief is. Grumpy is gek op knuffelen en verstoppen achter de gordijnen. Enne dat Grump de hele tijd boos kijkt, maakt haar toch eigenlijk superschattig?

@Lifeofmill
Milla en Stella zijn twee schattige hangoorkonijntjes die iedere dag hun leukste bunny pics en filmpjes op Insta posten. Soo cute!

@Penniethepoodle
Pennie is een kruising van een maltezer en een poedel, waardoor hij op een fluffy teddybeer lijkt. Iedere dag komen er foto’s en filmpjes online van Pennie met zijn baasjes en andere fluffy friends. Awww!

@Cooperthepooper
Cooper is een grijs dwergkonijntje uit Nederland met duizenden fans van over de hele wereld! Hij lust geen hooi, maar is wel gek op alle andere konijnendingen en dat zie je terug op al zijn filmpjes en foto’s.

Lees ook: 6 verschillen tussen Instagram en het echte leven

@Goldenkittehs
Serena Verbon van BeautylabNL heeft twee golden kittens: Coco en Clarence. Ze heeft speciaal een Insta aangemaakt om de lieve kiekjes van deze cuties te delen met andere Instagrammers. Wist jij dit al? 

@Birdboeddha
Dwergpapegaai Boeddha is vijf jaar oud en woont in Nederland. Hij is gek op knuffels, kusjes en zijn baasje. Ook kan hij ontzettend goed dansen!

@Piggiepigpigs
Laura woont in Groot Brittannië en maakt dagelijks vlogs en filmpjes met haar cavia’s en hamsters. Ze heeft speciale slaap- en speelkamers voor al haar harige vriendjes en maakt ook zelf speeltjes en accessoires. Dat moet je zien!

@Prissy_pig
Priscilla en Poppleton zijn twee mini-varkentjes uit Florida, Amerika. Poppleton is Priscilla’s kleine broertje en iedere dag delen zij hun avonturen en outfits met al hun fans. Knor Knor!

Lees ook: Petfie van de maand