Je bestie en jij zijn superclose. En dat is niet voor niets, want jij bent ook gewoon een supervriendin! Wedden dat jij deze dingen doet?

#1. Je luistert altijd naar je bestie
Ook als ze je opbelt om voor de 567382e keer te vertellen dat ze niet weet hoe ze een move moet maken bij haar crush, maar dat ze hem wel net heeft gezien, terwijl jij eigenlijk net klaar zat voor een flinke Gossip Girl-marathon. #zogaandiedingen

#2. Je accepteert haar keuzes, ook als ze niet de jouwe zijn
Of course vertel je haar dat je die nieuwe crush niet ziet zitten, omdat-ie ook heel vaak naar dat ene meisje uit de parallelklas kijkt. Maar als ze dan toch iets met hem begint, laat jij haar niet in de steek. Je koopt gewoon alvast heel veel chocola, zodat je haar kunt troosten bij haar liefdesverdriet. Zonder dan te zeggen: ik zei het toch.

#3. Je vertelt de waarheid
Maar dat je haar ietwat vreemde keuze in jongens accepteert, betekent natuurlijk niet dat je doet alsof je hem ook ontzettend tof vindt. Je vertelt haar minimaal één keer heel duidelijk dat hij echt niet bij haar pas. Net zomin als die rode fluwelen jurk tot halverwege haar kuiten die ze laatst nog wilde kopen.

#4.  Je doet spontaan iets liefs
Je stuurt een kaartje als je weet dat ze door een moeilijke periode gaat of stopt een lekkere reep chocola in haar tas als ze mega-ongesteld is. Gewoon, omdat jullie vriendinnen zijn.

Lees ook: Wat zegt jouw BFF over jou?

#5. Je laat haar niet in de steek als je een vriendje hebt
Je wilt supervaak bij hem zijn, maar je bestie kun je echt niet missen. Jullie shopuitjes gaan gewoon door. Zonder Mr. Boyfriend.

#6. Je gunt haar alles
Soms ben je een heel klein beetje jaloers op haar life, maar dan bedenk je al snel weer hoe leuk het is voor je BFF.

#7. Je bent er ook als ze depri is
Zelfs als ze drie weken niet naar buiten wil en niet haar vrolijke zelf is, blijf jij gewoon langskomen, bellen en appen. Want hé, voor je bestie ben je er ook in zware tijden!
 
#8. Je durft te laten zien dat je haar nodig hebt
Vriendschap werkt twee kanten uit. En dat betekent dat jij er niet alleen bent als je vriendin je nodig heeft, maar dat je haar ook om hulp durft te vragen als jij even niet zo lekker in je velletje zit. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat de hele school ervan weet. Yep, dat doen besties.

Lees ook: Help! Mijn BFF heeft een nieuwe BFF gevonden