Als girl die op meiden valt, kan het best nog eens lastig zijn een meisje mee op date vragen. No worries! Wij hebben acht tips hoe een girl mee uit te vragen.

1. Laat haar weten dat je gay bent
Praat bijvoorbeeld over je ex-vriendin of een ander meisje op wie je ooit een crush had. Als je in deze girl geΓ―nteresseerd bent, moet je haar laten weten dat je lesbisch bent. En nu maar kijken hoe ze erop reageert…

2. Flirt
Raak per ongeluk haar arm aan als je een grap maakt… Of maak een flirterige, plagerige opmerking. Gaat ze erin mee? Goed teken!

3. Beoordeel niet alleen op looks
Misschien zegt je gaydar je dat dit meisje niet lesbisch is, maar wie weet is ze het wel! Beoordeel haar dus niet alleen op haar uiterlijk. You never know…

4. Je kan het!
Kan je het goed met deze girl vinden en denk je dat ze je niet zal afkraken als je haar mee uitvraagt? Doe het dan gewoon! Nee heb je, ja kun je krijgen πŸ˜‰

5. Bereid je voor op miscommunicatie
Het is mogelijk dat het meisje je vraag opvat als een uitnodiging om gewoon met haar af te spreken in plaats van het als date te zien. Wees daarom duidelijk en vraag haar gewoon of ze samen met jou wil daten. Zo voorkom je miscommunicatie!

6. Meiden snappen het wel
Vraag je een girl mee uit, waarvan je weet dat zij ook op meisjes valt? Probeer dan relaxed te blijven! Natuurlijk blijft iemand op date vragen altijd spannend, maar elke lesbische meid snapt hoe lastig het is om een ander meisje mee uit te vragen. Zelfs als ze je afwijst, zal ze er verder gewoon prima en volwassen mee omgaan. No worries!

7. Oefening baart kunst
Het kan een beetje awkward zijn als het meisje nee zegt, maar uiteindelijk zal je blij zijn dat je het lef had om haar mee uit te vragen. En bovendien is het een supergoede oefening! Je zult zien: hoe vaker je een girl mee uitvraagt, hoe makkelijker het uiteindelijk wordt.

8. Het is niet het einde van de wereld
Voel je niet ellendig als je afgewezen wordt! Wees blij met jezelf en houd die lef om iemand mee uit te vragen vast. Spijt is véél erger dan afwijzing!

Lees ook: Help! Ik vind mijn BFF leuk