Op televisie en in films zien we niet anders: girls die er op en top gestyled uitzien als ze wakker worden. Was dit in het echte leven ook maar zo… Er helemáál perfect uitzien is natuurlijk onmogelijk, maar we kunnen je wel een paar tips geven om er mooi uit te zien als je wakker wordt. Check ze hier!

1. Huidmasker
Er bestaan speciale maskertjes die je ’s nachts kunt aanbrengen. Reinig je huid en breng het masker aan voor je gaat slapen. Zo heeft je maskertje extra veel tijd om in te trekken. Was je gezicht goed schoon de volgende ochtend en voilà: supersmooth babyhuidje gegarandeerd!

2. Haarmasker
Je kunt ook een haarmasker inbrengen voor je gaat slapen. Zorg ervoor dat je haar vochtig is als je het aanbrengt. Wikkel je haar vervolgens in een handdoek en ga lekker slapen. Als je wakker wordt hoef je het alleen nog maar uit te spoelen met water. Superhandig!

3. Skip zoute dingen voor het slapengaan
Als je dit wél doet, komt je lichaam vocht te kort en kun je een droge huid krijgen. Ook wordt de kans op wallen ’s ochtends groter… En dat wil je niet!

4. Verzorg je voetjes
Smeer je voeten in met een voetencrème en doe vervolgens sokken aan. Zo kan het supergoed intrekken en heb je superzachte voetjes in de ochtend!

5. Handcrème
Heb jij ook vaak geen geduld om te wachten tot je handcrème is ingetrokken? Doe het dan voor het slapengaan! ’s Nachts kan de crème supergoed intrekken terwijl je slaapt. Zo heb je de volgende ochtend zijdezachte handjes, zonder dat je hoeft te wachten

6. Volume
Wil jij morgenochtend superveel volume in je haar? Maak dan een losse paardenstaart voor je gaat slapen. Het helpt echt!

7. Satijnen kussen
Dit is supergoed voor je haar! Het voorkomt klitten en een bad hair day. Wat wil je nog meer?

8. Voorkom wallen
Er bestaan speciale crèmes voor onder je ogen. Gebruik deze elke avond en ochtend en zeg maar dag tegen die wallen!

Lees ook: schoonheidsslaapje met haarmasker