Soms moet je gewoon even een pyjama party houden met je friends toch? Met deze tips komt het helemaal goed met jullie awesome avond.

#1. Kies een thema
Op een sleepover kun je heel veel verschillende dingen doen. Daarom is het handig als je een thema kiest, dan kun je daar ook de activiteiten bij bedenken. Wordt het beauty? Dan gaan jullie lekker tutten, terwijl jullie bij ‘camping’ in een tentje in de tuin gaan slapen en of course marshmellows roosteren.

#2. Laat de buren iets weten
Jij vindt het misschien heel leuk om heel hard alle foute nummers die jullie kunnen verzinnen te draaien (en dat is het ook), maar je buren zouden daar best iets minder van kunnen genieten. Laat ze daarom even weten dat je een feestje geeft, dan worden ze vast iets minder snel boos.

#3. Movie marathon
Heb jij ooit alle delen van Harry Potter achter elkaar gezien? Dit is je kans! Of course kun je ondertussen ook andere dingen doen, maar een filmpje op de achtergrond is altijd gezellig.

Lees ook: 10 gênante dingen die alle ouders doen

#4. Maak een vlog
Leuk om na een tijdje nog eens terug te kijken, een vlog van jullie vette party! Film om de beurt een stukje en monteer het de volgende dag.

#5. Eet al jullie lievelingssnacks
Had jij ooit bedacht dat knakworstjes met roze koeken en zoute popcorn een topcombi is? Nee? Waarschijnlijk is het ook supersmerig, maar dat maakt niets uit. Laat iedereen zijn eigen lievelingssnack meebrengen en probeer alle crazy combi’s uit. Wie weet ontdekken jullie een nieuw culinair toppertje. Of de allersmerigste combi ooit. #leukvoordefoto

#6. Crazy looks
Weet je nog hoe leuk je het vroeger vond om geschminkt te worden? Wie zegt dat je dat nu niet meer kunt doen? De gewone beauty tutorials laten jullie vanavond even zitten, want degene die de extreemste look bij een ander weet te maken, is de winnaar van deze crazy looks challenge! Kun je eindelijk eens proberen of je die Snapchat-filters ook in het echt kunt maken.

#7. Truth or dare
Een pyjama party is pas echt geslaagd als jullie minstens één rondje truth or dare hebben gespeeld. Weet je tenminste weer precies wie op wie is. 

#8. Let it gooooo!
Je kunt je party nog zo goed plannen, maar uiteindelijk gaan dingen altijd anders dan je dacht. En ach, eigenlijk is dat ook wel leuk, toch?

Lees ook: 6 lifehacks om je kamer netjes te houden