Ben jij ook wel eens onzeker en wil je graag meer zelfvertrouwen? Probeer dan even deze easy tips, ze zullen je vast helpen!

Quote
Heb je een quote die je inspireert? Schrijf hem dan ergensop. Bijvoorbeeld op een groot vel papier en hang het boven je bed of op een andere plek waar je het sowieso een paar keer ziet per dag. Op deze manier zit het onbewust steeds in je hoofd en ga je er meer naar leven!

Gebruik accessoires
Doe iets op of aan waardoor je je een beetje specialer voelt dan normaal. Bijvoorbeeld je favo geurtje of armband. Je zult er gelijk een beetje meer zelfvertrouwen door krijgen en anderen zal dit echt wel opvallen! . 

Schrijf
Schrijf aan het eind van elke dag drie dingen op die je goed hebt gedaan. Gewoon drie korte zinnetjes. Als een soort van dagboek met complimentjes voor jezelf. Je zult je iets zekerder voelen als je er over nadenkt wat je goed deed en niet wat je fout deed!

Smile!
Probeer altijd te glimlachen ook al voel je je vervelend. Je voelt je er stiekem toch wat blijer door en je zult overkomen als een vrolijke girl.Als jij een smile opzet, zullen andere mensen ook teruglachen en daarvan krijg je ongemerkt weer een egoboost. Klinkt het proberen waard, toch?

Complimentjes
Geef vaker complimentjes aan je zus, BFF of crush. Zo voelen zij zich wat zekerder en zullen ze jou ook vaker een complimentje geven. Waardoor jij ook weer iets meer zelfvertrouwen krijgt. Een win-winsituatie dus!

Me time!
Doe elke dag iets speciaals  voor jezelf. Dit kan door GTST te kijken of een lekker uitgebreid bad te nemen. Belangrijk is wel dat je er echte ‘me time’ van maakt. Dus leg je telefoon eventjes weg! Hoe vaker je op een goede manier aandacht besteed aan jezelf, hoe beter je in je vel zit.

Maak oogcontact
Hoe meer je mensen aankijkt, hoe meer zelfvertrouwen je uitstraalt. Ben jij een girl die dit lastig vindt? Oefen het dan met je BFF door heel het gesprek oogcontact te houden. In het begin zal het een beetje raar zijn, maar het went snel!

Voor de spiegel
Geef jezelf elke ochtend als je voor de spiegel staat wat complimentjes. Het mag van alles zijn. Van ‘wat zit je haar mooi vandaag’ tot ‘dat heb ik toch maar weer goed gedaan!’ Het lijkt een beetje raar, maar hierdoor voel jij je echt wat sterker. En het kan geen kwaad om een beetje lief te zijn voor jezelf.