mood swings

9 dingen die je herkent als je last hebt van mood swings

Het ene moment ben je poeslief en het volgende moment kan iemand de wind van voren van je krijgen. Heb jij last van mood swings? Dan herken je jezelf sowieso in deze negen dingen!

Je kunt super happy zijn, maar binnen tien seconden kan jouw bui omslaan naar angry. Je omgeving moet dus altijd goed opletten met wat ze zeggen… Oops!

Shocked Jennifer Lopez GIF by NBC World Of Dance - Find & Share on GIPHY

Iemand hoeft maar één ding verkeerd te zeggen en jij wordt weer boos of sad. Kun jij er wat aan doen…

Angry Hate GIF - Find & Share on GIPHY

Als je lover een hamburger heeft gehaald terwijl je eigenlijk een meer zin had in een cheeseburger, krijgt hij/zij meteen de wind van voren. Je kunt toch wel ruiken dat je meer zin had in een cheeseburger?!

Cheeseburger GIF - Find & Share on GIPHY

Het liedje Mood Swings van Pop Smoke past perfect bij jou, maar eigenlijk wil je dat zelf niet echt toegeven…  

X Factor Reaction GIF by X Factor Global - Find & Share on GIPHY

Je kunt supervrolijk opstaan, maar als jij ziet dat het buiten regent, is je humeur de rest van de dag verpest. You just can’t help it!

Fanmio GIF - Find & Share on GIPHY

Als je chagrijnig bent, wil je dit nog weleens afreageren op je familie of op je lover. Je weet zelf wel dat dit niet helemaal eerlijk is, maar op het moment zelf lijken zij de boosdoener en dat wil je ze dan ook graag laten weten. 

Grumpy Cat Annoyed Face GIF - Find & Share on GIPHY

Om vervolgens tien minuten daarna spijt te hebben van je acties en heel voorzichtig te doen alsof er niks gebeurd is. Helaas zijn zij het dan nog niet vergeten… 

Scared The Launch GIF by CTV - Find & Share on GIPHY

Als je ongesteld moet worden of bent, ben je al helemaal de duivel. Mensen moeten dan niet te dicht bij jou in de buurt komen, want dan kunnen ze het voelen. #sorrynotsorry

Jennifer Lopez Idk GIF - Find & Share on GIPHY

Toch ben je stiekem wel heel lief en zou je willen dat je niet zo’n last had van mood swings. Ach, je blijft een girl, right? Hebben we allemaal weleens last van! 

Angelina Jolie Smile GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Beeld: Giphy, 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen