niet slapen

9 dingen die je herkent als je niet kunt slapen

Heb jij weleens last van slapelozenachten en tel je de uren die je nog kunt slapen? Dan herken jij vast deze 9 grappige dingen!

Als de wekker ‘s ochtends gaat ben je niet te genieten. Het voelt alsof je bent overreden door een bus en het liefst blijf je de hele dag in bed liggen.

Tenor 2

Midden in de nacht denk jij terug aan die ene woordenwisseling van vijf jaar geleden met je ex-lover. Oeps… Opeens bedenk je een aantal goeie argumenten die je toen had moeten zeggen.

Tenor 3 1

Je kan niet slapen en je vindt dat het tijd wordt voor verandering. Vanaf morgen ben je een echte fitgirl. Je gaat gelijk opzoek naar een schattige sportoutfit.

Tenor 5

Warm. Koud. Warm. Koud. Pff je wordt helemaal gek. Hoe laat is het eigenlijk?!

51gwojc

TikTok is je BFF wanneer je niet kunt slapen. Je bent uren aan het scrollen en bekijkt de meest random filmpjes. Je gaat helemaal stuk en stuurt ze naar je bestie, maar die slaapt al.

niet slapen gif

Jij zit om 3 uur ’s nachts vol met energie en wil beginnen met een grote schoonmaak om vervolgens je hele kamer te verbouwen. Tot hoe laat mag eigenlijk stofzuigen?!

200

Uit verveling kijk jij gekke slime-video’s op YouTube. Wauw, die slimebonk met al die glitters is toch wel heel mooi!

Bca59fdd08f2591cb0e55d2f72df3f22

Op je tenen sluip je naar beneden om vervolgens verblind te worden door het licht van de koelkast. Next time maar een zonnebril op tijdens het nacht-snacken.

Giphy

Jij bent het zat. Je zoekt op Spotify ontspannende slaap muziek en probeert het op deze manier. Hoeveel uur kan ik nog slapen?

niet slapen gif

Lees ook:

Beeld: Victoria Heath Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Bertram
    Bertram
    Reactie: Packaging slightly bruised but shipping was lightening fast! Would do business again.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen