dropsoort verslaafd suiker haribo gestopt drop quiz snoep snoepkont jamin single box

9 dingen die je herkent als je verslaafd bent aan suiker

Suiker bij je ontbijt, suiker door je thee en na het eten móet je gewoon iets zoets eten. Suiker is ook gewoon superlekker, right? Deze negen dingen herken je sowieso als je verslaafd bent aan suiker!

Zodra jij ’s ochtends wakker wordt, ben je je al aan het bedenken wat je voor zoets als ontbijt kunt eten. Een schaaltje cruesli met chocola, pancakes of cornflakes is always a good idea, hihi.

Maple Syrup Breakfast GIF by Daria Khoroshavina - Find & Share on GIPHY

Daarover gesproken: zonder RedBull kun jij je dag echt niet beginnen. Your body needs sugar!

Need Needredbull GIF - Find & Share on GIPHY

Iedereen die met iets zoets ontbijt, heeft bij de lunch meestal behoefte aan iets hartigs. Dat geldt niet voor jou! Jij vindt het heerlijk om te ontbijten én te lunchen met zoetigheid.

Manjit Minhas No GIF by CBC - Find & Share on GIPHY

Als je één keer in de zoveel tijd dan toch voor een broodje kiest, moet er wel zoet broodbeleg op. You don’t care wat het is, als het maar zoet is! #sorrynotsorry

Love It Breakfast GIF - Find & Share on GIPHY

Suiker na het eten is een must voor jou. Of het nou een stukje chocola, een snoepje of een koekje is, maakt je niet uit, als er maar suiker in zit!

Give It To Me Want GIF - Find & Share on GIPHY

Jij snapt echt niet hoe mensen voor de suikervrije variant van producten kunnen kiezen. Limonade of cola zonder suiker? No, thanks!

Honey Boo Boo No GIF - Find & Share on GIPHY

Zodra jij klaar bent met het avondeten, duik je meteen de kast in om te kijken wat voor zoetigheid er in de aanbieding is. Het maakt niet uit hoe vol je zit, zoetigheid past er altijd bij.

Schitts Creek Yes GIF by CBC - Find & Share on GIPHY

Hetzelfde geldt als je uit eten bent: jij laat met liefde een gedeelte van je hoofdgerecht staan om ervoor te zorgen dat er ruimte is voor een toetje. Dat is het lekkerst van de hele avond, right?

Excited Ice Cream GIF - Find & Share on GIPHY

Als jij een tijdje geen suiker hebt gehad, begin je helemaal te trillen. Oops! Misschien ben je dan toch echt verslaafd aan suiker…

Alicia Silverstone Oops GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook deze 9 dingen die je herkent als je…:

Beeld: Giphy, Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen