beeldkwaliteit verder kijken netflix verborgen films codes omlaag romcoms netflix-serie netflix nieuw the perfect date Harry Potter films op netflix emily in paris

9x de leukste romcoms

Hou jij ook zo van romantische komedies? Wij wel in ieder geval! Hier is een lijstje van onze favoriete romcoms die je op Netflix kunt zien.

Love, Rosie

Rosie Dunne en Alex Stewart zijn al vanaf hun jeugd beste vrienden. Helaas gaat Alex samen met zijn familie van Dublin naar Amerika verhuizen. Hierdoor worden ze plotseling van elkaar gescheiden. Het is de vraag of hun vriendschap de jaren en duizenden kilometers zal overleven.

Clueless

De 16-jarige Cher is een rijkeluisdochter en om haar cijfers te verbeteren, brengt ze twee docenten bij elkaar. Wanneer dit is gelukt, probeert zij samen met haar vriendin Dionne het nieuwe meisje, Tai, net zo populair als hen te maken.

Someone Great

Aspirant-muziekjournaliste Jenny heeft bij een tijdschrift de baan van haar dromen gekregen. Ze gaat daarvoor binnenkort naar San Francisco verhuizen. Haar vriend, waar ze negen jaar mee samen is, wil geen langeafstandsrelatie en maakt het uit. Om over haar liefdesverdriet te komen, gaat Jenny met haar twee besties voor een laatste keer op avontuur in New York.

She Is The Man

Tiener Viola krijgt te horen dat haar meiden-voetbalteam wordt opgeheven. Ze is zwaar teleurgesteld en krijgt het plan om zich voor te doen als haar tweelingbroer die de stad uit is. Ze wordt echter verliefd op zijn kamergenoot Duke en een ander meisje weer op haar. Dit zorgt voor allerlei misverstanden.

Set It Up

Twee overwerkte en onderbetaalde assistenten hebben een plan: ze zetten hun onuitstaanbare bazen tegen elkaar op zodat ze hen een keer met rust laten. Gaat het ze lukken?

Knocked Up

Het rooskleurige leven van Journaliste Allison Scott eindigt snel nadat ze zwanger blijk te zijn van nietsnut Ben Stone. Allison wil geen alleenstaande moeder worden en besluit Ben beter te leren kennen. Zullen ze samen eindigen of gaat Ben er vandoor?

Wedding Crashers

John en Jeremy hebben de perfecte manier gevonden om meisjes op te pikken voor één avond: op trouwerijen. Ze nodigen zichzelf uit voor gratis champagne, eten en de mooiste bruidsmeisjes die niets liever willen dan een man vinden. Aan het eind van de avond verdwijnen ze weer zonder verplichtingen. John wordt alleen onverwachts verliefd op een bruidsmeisje, waarvoor hij alles uit de kast haalt om haar voor zich te winnen.

 

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen