Lucky girl Floor had via een winactie van GIRLZ een trip naar Parijs gewonnen! Samen met haar lover is zij een weekendje weggeweest naar the city of love. Lees hier het verslag.

Van de Notre Dame naar de Eiffeltoren

‘Door mee te doen aan een winactie van GIRLZ heb ik een weekend naar Parijs gewonnen. Zo leuk! Ik mocht iemand meenemen, dus mijn vriend en ik zijn in het laatste weekend van november samen naar Parijs geweest. We hadden een beetje vertraging op de heenweg; rond 15.30 uur kwamen we aan op Station Gare du Nord Paris. Binnen een kwartiertje kwamen we aan bij ons hotel. Het hotel zag er erg gezellig en verzorgd uit. De mevrouw achter de balie was heel vriendelijk en gaf ons wat tips voor ons verblijf in Parijs. Nadat we onze spullen in onze kamer hadden neergezet, liepen we via de Notre Dame naar de Eiffeltoren. In de buurt van de Eiffeltoren hebben we heerlijk gegeten in een gezellig restaurant/café, en daarna warme chocolademelk gedronken bij de Starbucks. Inmiddels was het 19.30 uur en ondanks de vertraging hebben we toch kunnen doen en zien wat op onze to do/see list stond.’

Romantische rondvaart

‘Nadat we een rondje hadden gelopen bij de Eiffeltoren hebben we een romantische rondvaart over de Seine gemaakt. Tijdens de rondvaart zagen we allemaal mooie dingen, zoals bijzondere bruggen en gezellige kerstversiering. #Christmasspirit! De rondvaart duurde tot 21:00 uur. Daarna zijn we naar de Arc de Triomphe gelopen en gingen we via de Champs Elysees terug naar het hotel. De Champs Elysees was heel gezellig en druk. Overal hing kerstversiering en er waren veel leuke winkels. We waren rond 00:30 uur terug in het hotel. Time to catch some sleep!’

  

Mega warenhuis

‘De tweede dag kregen we een superlekker ontbijt in het hotel (dat zat ook bij de prijs), en zijn we naar het Louvre gelopen. Omdat we jonger dan 25 jaar zijn en uit de EU komen mochten we gratis naar binnen. Het was veel rustiger dan verwacht, dus we konden lekker snel naar binnen. Yay! Natuurlijk hebben we de Mona Lisa bezocht en verder zijn we door een aantal gangen met schilderijen en beelden gelopen. Na ons bezoekje aan het Louvre zijn we naar een enorm warenhuis (Galeries Lafayette) met heel veel dure merken geweest. Ik heb mijn ogen uitgekeken, maar ben weggegaan met één shirt van Levi’s. Best knap, toch? Hihi. Mijn vriend Stijn heeft een riem van Lacoste gekocht. Daarna zijn we gaan lunchen en gingen we naar de Montmartre wijk met de Sacre Coeur. Hier hadden we een mooi uitzicht over de hele stad. So pretty. Om 17.30 uur ging onze Thalys terug. Eerst hebben we nog lekker warme chocolademelk gedronken (yes, again ;-)) en om 20.00 uur waren we weer in Rotterdam.

We hebben supererg genoten van het weekend en ik wil GIRLZ en de uitgever van Een Zomer in Parijs heel erg bedanken!’

Benieuwd naar het boek Een Zomer in Parijs? Scoor het boek hier!

Ohja, enne… wil jij ook leuke prijzen winnen? Houd GIRLZ(.nl) in de gaten, wij geven namelijk elke maand toffe prijzen weg!

 

[shoppable_snippet id=1449]

Lees ook: