Alles over aura’s

Als je je down voelt of juist heel happy bent, stroomt er een bepaalde energie om je lichaam heen. Dit energieveld wordt ook wel een aura genoemd en bestaat uit meerdere gekleurde lagen. Deze kleuren vertellen niet alleen iets over je emoties, maar ook iets over je karakter, zeggen ze. Nieuwsgierig geworden? Hier lees je alles over aura’s.

Als je je down voelt of juist heel happy bent, stroomt er een bepaalde energie om je lichaam heen. Dit energieveld wordt ook wel een aura genoemd en bestaat uit meerdere gekleurde lagen. Deze kleuren vertellen niet alleen iets over je emoties, maar ook iets over je karakter, zeggen ze. Nieuwsgierig geworden? Hier lees je alles over aura’s.

Wat zijn aura’s?
Sommigen geloven er niet in en anderen wel. Alle levende wezen zoals mensen en dieren hebben een aura. Een aura is een energieveld / halo van kleuren dat om iemand heen hangt. De aura is constant in beweging en de kleuren veranderen de hele tijd. De kleuren hebben een betekenis, ze vertellen iets over je persoonlijkheid van iemand en hoe je je voelt. Je kunt je aura zelf niet beïnvloeden. Hoe aardig iemand ook doet, als hij/zij echt geen prettig persoon is, dan is dat te zien aan de aura. Deze is dan donker en grijzig. Bij oprechte mensen is de aura juist erg helder.

Wie kunnen er aura’s lezen?
Niet iedereen kan meteen een aura zien en lezen. Het schijnt dat je als kind aura’s kon zien, maar dat we het verleerd hebben omdat er geen aandacht meer aan werd besteed. Je kunt het lezen van aura’s wel leren door veel te oefenen. Je wordt er dan vanzelf beter in en kunt na een tijdje ook meerdere kleuren zien.

Lees ook: Alles over spiritualiteit

Hoe pak je het zien van aura’s aan?
Zoek als eerste een persoon op wie je kunt oefenen, bijvoorbeeld je BFF. Het is belangrijk dat je een neutrale achtergrond hebt om de aura te kunnen zien, zoals een witte of neutrale muur. Drukke achtergronden kunnen de kleur van de aura veranderen. Zorg dat je er comfy bij zit en dat het stil is. Je moet je kunnen concentreren en focussen op de persoon voor je, zonder dat je wordt gestoord of afgeleid. Focus je op één punt, zoals bijvoorbeeld het voorhoofd. Je kunt ook op jezelf oefenen door je hand voor een wit papier te houden en je op je hand te focussen. Probeer niet te staren, maar rustig te kijken. Push jezelf niet. Als je ogen moe worden, neem dan een break. Als je goed oefent en iemand bestudeert zou je na een tijdje aura’s kunnen lezen. Als je voor de eerste keer een aura ziet, verdwijnt deze meestal meteen zodra je met je ogen knippert of beweegt. Het is oké als je niet meteen iets ziet, aura’s lezen eist geduld en veel oefening.

Wat betekenen de kleuren in een aura?
Rood: je bent energiek, enthousiast, avontuurlijk en je hebt veel temperament. Je bent goed in sport, direct, eerlijk en openhartig.

Geel: als je een gele aura hebt ben je intelligent, analytisch, creatief en soms een beetje te kritisch op jezelf en op anderen. Je bent zelfverzekerd en kunt je goed gedragen in groepen. Je bent wel een beetje gevoelig voor eenzaamheid.

Roze: je bent gul, gevoelig, bezorgd, en romantisch. Zodra je een vriend/vriendin hebt gevonden, ben je erg trouw.

Blauw: je bent goed in communiceren als je een blauwe aura hebt. Verder ben je slim, georganiseerd en intuïtief. Je bent een vredestichter en je hebt een hekel aan boosheid.

Groen: met een groene aura ben je creatief, actief, zelfverzekerd en nuchter. Je bent vaak populair en ook een beetje perfectionistisch.

Oranje: je bent sociaal, eerlijk, vriendelijk, gevoelig, gul en zachtaardig. Soms ben je een tikkeltje ongeduldig, en word je snel boos. Maar je kunt ook makkelijk vergeven en vergeten.  

Paars: met een paarse aura ben je gevoelig, mysterieus, en filosofisch. Je bent gek op dieren en de natuur. Je kiest je vrienden zorgvuldig uit en bent dan erg trouw.

Goud: je bent sociaal, trots, onafhankelijk en gul. Je vindt het fijn om aandacht en bewondering van anderen te krijgen, je geniet daar echt van.

Bruin: de bruine aura bestaat vaak uit twee verschillende tinten, de lichtbruine en de donkerbruine aura. Lichtbruin staat voor verwarring en een gebrek aan zelfvertrouwen. Donkerbruin laat bedrog en egoïsme zien.

Zwart: een zwarte aura is vaak negatief en staat voor depressie, ziektes en haat.

Tips:
– Als je verschillende kleuren ziet of een mix van twee kleuren, betekent het dat de persoonlijkheid van die persoon een combinatie is van deze kleuren.
– Een felle heldere aura betekent dat iemand veel energie heeft, en dit is makkelijker te zien.
– Het zien van aura’s en het geconcentreerd kijken kan je hoofdpijn geven, dus blijf genoeg water drinken.

Lees ook: Minicursus handlezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • isis_rosje
    Anna isis Ros
    Reactie: Ik kan aura's lezen
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen