juni Netflix The Wrong Missy pizza ananas op pizza hawai netflix test een nieuwe functie netflix julie and the phantoms

Ananas op pizza is een echte no go

Tenminste, dat vindt het ondervraagde publiek van het vegetarische pizzamerk Magioni. Zij houden niet van ananas op hun pizza, yuk. Magioni hield afgelopen week een Pizza Quiz onder hun volgers en de resultaten waren verrassend!

Ananas op pizza

In de test vroegen ze onder andere: Wat is een no go op pizza? Waar eet jij je pizza en voel jij je schuldig na het eten van pizza? Op de eerste vraag antwoorde de meerderheid van de stemmers dat ze geen fan zijn van de pizza Hawaï en dus niet van fruit/ananas houden op hun pizza. Maar liefst 22% van de stemmers stemde voor vlees en dat laat zien dat de vegetarische pizza in trek is.

De plek waar we het liefst pizza eten is op de bank, hihi. Dus nee, de volgende keer hoef jij je pizza niet aan tafel te eten. Die stond namelijk pas op de derde plek na bed. Oepsie… Och, wij snappen het wel: pizza eten is gewoon een feestje en daarom voelt 82% van de stemmers zich niet schuldig na het eten van een pizza. Yum!

New Girl Pizza GIF - Find & Share on GIPHY

Magioni verkoopt verse pizzabodems én belegde pizzabodems met weinig calorieën, veel groenten en bomvol voedingsstoffen.

Lees ook:

Beeld: Magioni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij niet lekker op een pizza?

Gerelateerde artikelen