Tenminste, dat vindt het ondervraagde publiek van het vegetarische pizzamerk Magioni. Zij houden niet van ananas op hun pizza, yuk. Magioni hield afgelopen week een Pizza Quiz onder hun volgers en de resultaten waren verrassend!

Ananas op pizza

In de test vroegen ze onder andere: Wat is een no go op pizza? Waar eet jij je pizza en voel jij je schuldig na het eten van pizza? Op de eerste vraag antwoorde de meerderheid van de stemmers dat ze geen fan zijn van de pizza HawaΓ― en dus niet van fruit/ananas houden op hun pizza. Maar liefst 22% van de stemmers stemde voor vlees en dat laat zien dat de vegetarische pizza in trek is.

De plek waar we het liefst pizza eten is op de bank, hihi. Dus nee, de volgende keer hoef jij je pizza niet aan tafel te eten. Die stond namelijk pas op de derde plek na bed. Oepsie… Och, wij snappen het wel: pizza eten is gewoon een feestje en daarom voelt 82% van de stemmers zich niet schuldig na het eten van een pizza. Yum!

New Girl Pizza GIF - Find & Share on GIPHY

Magioni verkoopt verse pizzabodems Γ©n belegde pizzabodems met weinig calorieΓ«n, veel groenten en bomvol voedingsstoffen.

Lees ook:

Beeld: Magioni