Verveel je je te pletter en weet je niet wat je moet doen? Maak je geen zorgen: wij hebben vijf tips die jou helpen de dag door te komen!

Eropuit
Wie zegt dat je thuis moet blijven als je je verveelt? Nodig je vriendinnen uit voor een gezellige shoppingtrip in een stad waar jullie nog nooit zijn geweest! Als je geen zin hebt om te winkelen, dan kun je ook de stad zelf ontdekken. Zie het als een mini-stedentrip in Nederland, vet leuk!

DIY nails
Ben jij ook enorm jaloers op meiden die de mooiste creaties maken op hun nagels met nagellak? Ook jij kunt dat doen! Het kost wel wat tijd, maar het is de ideale oplossing voor als je je verveelt. Op internet zijn superveel nail tutorials te vinden van girls die alles duidelijk uitleggen. Kies een tof ontwerp uit en ga nu zelf een uurtje (of langer) oefenen. Voor je het weet, ben jij een echte nail art queen!

De grote schoonmaak
Veel meiden vinden schoonmaken hartstikke saai, terwijl het best leuk kan zijn! Je komt oude spullen tegen waarvan je niet eens meer wist dat je ze had en je kunt na het opruimen door je kamer lopen zonder dat je je tegen van alles en nog wat stoot. En laten we eerlijk zijn: een schone kamer is best wel fijn!

Als je geen zin hebt om je kamer op te ruimen, dan kun je ook je kleding gaan sorteren. Zo kom je vast dat fleurige shirtje tegen waarvan je dacht dat-ie kwijt was (niet dus, yes!). En outfits die je toch niet meer gaat dragen… Die kunnen de deur uit! En als je dan eenmaal klaar bent met de grote schoonmaak, dan mag je hartstikke trots zijn op jezelf! Om het te vieren, kun je gelijk gaan shoppen om die lege kledingkast weer te vullen! En tja… dat je ouders blij zijn dat je je kamer hebt opgeruimd, is natuurlijk mooi meegenomen.

Yay, filmmarathon!
Heb je nog films die je al vet lang wilt zien? Zijn er sinds kort weer nieuwe afleveringen van die o zo toffe serie? Kijken maar! Als je je verveelt, maar geen zin hebt om druk bezig te zijn, dan is dit echt de ideale oplossing. Bakkie popcorn (of wat anders lekkers) erbij en genieten maar! Je kunt natuurlijk ook dat boek gaan lezen dat al tijden ongelezen in je boekenkast staat.

Mini high-tea
Nodig je vriendinnen uit om bij jou langs te komen, zodat jullie gezellig kunnen gaan high tea’en. Maar wacht! Je gaat het wel ietsje anders aanpakken dan normaal… Jullie gaan al het lekkers namelijk zelf maken! Het hoeft echt niet groots hoor: koop een bakmix voor cake, macarons of iets anders wat jullie lekker vinden. Jullie kunnen bijkletsen tijdens het bereiden en als alles klaar is, is het tijd om te snoepen. Jummie!