hack selfies escaperoom hond houseparty app

App Houseparty om te videobellen is ineens superpopulair

Landen gaan op slot, iedereen moet binnenblijven en je kunt zelfs niet meer naar school. Het coronavirus heeft een grote impact op ons dagelijks leven en je ziet hierdoor je friends ook een stuk minder of zelfs niet. Met de app Houseparty kun je toch nog gezellig met ze kletsen.

Houseparty app

De app is helemaal niet nieuw, want hij bestaat al sinds 2016! Toch is hij de afgelopen weken superpopulair geworden. Je kunt niet meer chillen met vriendinnen en met deze app kan dat wel! In de app kun je namelijk videochatten met maximaal acht mensen. Je ziet iedereen op het scherm en kunt op deze manier gezellig kletsen. Er zijn zelfs een aantal games die je kunt spelen. Supergezellig!

Melding

Maak een account en voeg vrienden toe via je contactenlijst of via Facebook. Je krijgt een melding wanneer je vrienden online zijn: ‘GIRLZ is in the house’ verschijnt er dan op je scherm. Wanneer je hierop klikt, voeg je je samen tot een groep met je vriend(in). Wil je dat er niemand bij jullie gesprek komt? Klik dan even op het slotje onderaan het scherm, anders kan iedereen die wil (en bevriend met jou is) zich zomaar toevoegen in jullie videochat in Housparty.

Lees ook:

Beeld: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij de app al gedownload?

Gerelateerde artikelen