blijwin

Bijna zomervakantie? Tijd voor een klassenfeest!

Mág je eindelijk weer naar school, is het ineens alweer bijna vakantie. Ben je net weer een beetje gewend om elkaar in het echt te zien, zitten er zomaar weer 6 weken zonder elkaar aan te komen. Gelukkig mag er steeds meer en dus mag je ook weer een klassenfeest geven (als het mag van je ouders natuurlijk).

Maar wat is er nu écht cool tijdens zo’n klassenfeest? Wat denk je van een schuimparty met een echte dj?

Wat is een schuimparty?

Een schuimparty is een disco, maar dan net even anders. Je staat tot maximaal je middel in het schuim en kunt er heerlijk in dansen. Een schuimparty kun je binnen geven, bijvoorbeeld in een schuur of in een zaaltje. Maar ook buiten kun je heel goed een schuimparty geven. Het grote schuimkanon zorgt voor een grote wolk schuim. Hoe tof is het om dit te combineren met een poolparty?

Girlz.nl Voor Blijwin Afbeelding 1
Bron: blijwin.nl

Hoe regel ik een poolparty?

Je kunt, als je een grote tuin hebt, je hele klas uitnodigen en een paar dagen van te voren alvast alle zwembadjes die je klasgenoten hebben neerzetten en vullen. Zo heb je allemaal zwembadjes waar je lekker in kunt plonzen. In combinatie met een schuimparty en misschien zelfs een barbecue wordt dat natuurlijk een groot succes.

Het is wel belangrijk dat je je ouders om toestemming en zelfs om hulp vraagt. Je kunt het misschien prima bedenken, maar voor de uitvoering kan je wel wat hulp gebruiken.

Geen feest compleet zonder muziek

Je kunt er dan voor kiezen om zelf een playlist te maken en deze af te spelen, maar een goed klassenfeest is pas écht goed als je er een echte dj bij regelt. Kijk eens op de site van KidzDJ Blijwin. Als je KidzDJ Blijwin weet te boeken voor jouw feest, dan weet je zeker dat het een succes wordt. De voetjes van de vloer en dansen tot je niet meer kunt. Dat wordt het feest van het jaar!

Girlz.nl Voor Blijwin Afbeelding 2
Bron: blijwin.nl

Vergeet ook het eten en drinken niet

Je kunt je vader of moeder vragen om lekkere hapjes te maken of de barbecue te bedienen, maar je kunt zelf ook best heel veel doen. Maak bijvoorbeeld lekkere wrap-snacks. Zorg dat je goed weet of er klasgenoten bij zijn die allergieën hebben of die bepaald eten of drinken niet mogen hebben. Regel voor die mensen aparte hapjes, zodat iedereen lekker kan eten en drinken.

*Dit artikel is in samenwerking met blijwin.nl

*Beeld: blijwin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen