popcornsalade twitter

Bijzonder: deze popcornsalade gaat viral op Twitter

Whut?! Wij konden onze ogen ook niet geloven toen we het zagen. Food Network deelde het bijzondere recept op Twitter en de popcornsalade ging direct viral.

Popcornsalade op Twitter

De girl die het recept van de popcornsalade deelde op Twitter is een bekende chef en foodblogger van Food Network. Dat is een bekende website waar mensen de beste kookrecepten vandaan kunnen halen. Ze geeft graag een unieke draai aan het eten wat ze maakt en daar is de popcornsalade een goed voorbeeld van. Ze noemt het recept de ‘Midwestern classic’, want de salade is een van de klassieke gerechten uit het Middenwesten. Wow, bizar!

Recept

Nu wil je de salade natuurlijk ook zelf uitproberen. Gelukkig hebben wij het recept voor je. Je hebt een aantal dingen nodig: een kommetje, knapperige groenten, sla en popcorn. Je doet alle ingrediënten in een kom en daar doe je mayo bij. En voilà, je hebt een popcornsalade. Het moet wel je ding zijn, want bij veel mensen op Twitter viel het niet helemaal in de smaak. Lees hieronder de funny tweets van mensen die het hebben uitgeprobeerd.

Beeld: Pylz Works, Unsplash

Lees ook: Deze nieuwe chocolade drop moet je proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen