Deze maand is Lauryn onze gastblogger. In haar eerste artikel vertelt ze hoe je een eigen stijl kunt creëren, want: ‘de mode gaat al jaren met ons mee en het leuke is dat iedereen op zijn eigen manier iets kan inbrengen!’

‘Voordat ik verderga zal ik mijzelf eerst even voorstellen aan jullie.
Hoi! Ik ben Lauryn, 17 jaar, en ik houd ontzettend veel van mode en make-up (zoals ieder meisje eigenlijk haha). Op dit moment beoefen ik geen sport maar ben ik druk bezig met het schrijven voor mijn blog regardslauryn.nl. Neem je ook een kijkje?

Goed, waar was ik gebleven? De mode is een bijzonder iets in ons leven, we kunnen er namelijk allemaal ons steentje aan bijdragen. Maar het beste deel is, dat er nooit iets goed of fout is! Iedereen is vrij in wat hij of zij wilt dragen en juist dat kan anderen weer inspireren. Hier zie je twee verschillende outfits op dezelfde locatie. De een is super casual maar de ander is juist heel chic. Dat is precies hoe je mijn stijl beschrijft! Naar school en werk draag ik bijna altijd basic outfits. Dat is namelijk altijd gepast! Maar naar feestjes of andere bijzondere gelegenheden draag ik vaak jurkjes en rokjes, dat maakt het altijd veel gezelliger. 


Wat denk jij dat deze twee foto’s gemeen hebben? Juist! Ik draag op beide foto’s een blouseje geknoopt om mijn middel. Waarom ik dat doe? Omdat het een extra touch geeft aan je look. Dit doe ik vaak als ik mijn outfit net iets te saai vind. Dus als je iets mist aan je outfit, probeer dit! Wedden dat het werkt?

Op deze laatste twee foto’s zie je weer een groot contrast. Dit keer is dat tussen streetstyle en chic. Even iets anders hoor; wist je dat ik vroeger ook niet zo goed alles durfde te dragen? Eigenlijk droeg ik altijd dingen die heel standaard waren omdat ik toen zeker wist dat mensen mij niet raar zouden vinden. Maar ik wil jullie nu een leuke tip meegeven, het is namelijk belangrijk om daar boven te staan. Jij weet als geen ander hoe leuk je bent en uiteraard wat jouw stijl is. Dus draag lekker wat je wilt dragen, het gaat er om wat jij ervan vindt.

Inmiddels ben ik erg benieuwd geworden naar jullie kledingstijl, laat je het me weten in de reacties?

Liefs,
Lauryn 

Wil je meer lezen van Lauryn? Volg haar dan op  InstagramFacebookTwitter of haar eigen blog www.regardslauryn.nl Zelf blogger of vlogger van de maand worden? Dat kan hier.