Januari is altijd een beetje een saaie maand dus is het heerlijk om met een paar leuke boeken op de bank te duiken. Een warme kop chocolademelk erbij en jij komt de deur niet meer uit. Wij hebben de leukste boeken van januari voor jou op een rijtje gezet.

 

 

 

Verdronken
Dit mystrieuze boek is echt de moeite waard om te lezen. Het begint superspannend wanneer Carl zijn ogen opent en ziet dat zijn broer weggevoerd wordt in een lijkzak. Hij ligt aan de rand van een meer en zijn kleren zijn helemaal doorweekt. Verderop ziet hij een trillend en huiverend meisje staan. Carl weet niet wat er gebeurd is. Was hij betrokken bij de dood van zijn broer?

Verdronken van Rachel Ward is te koop voor €12,95 bij Ako.nl

Rockoholic
Jody is helemaal fan van Jackson Gatlin dus staat ze natuurlijk bij zijn concert helemaal vooraan. Maar door al het gedrang belandt ze met een hersenschudding backstage en ze gaat naar huis. De volgende ochtend ontdekt ze dat haar grote idool in haar garage staat. Oeps! Heeft ze hem per ongeluk gekidnapt?

Rockoholic van C. J. Skuse is te koop voor €12,95 bij Ako.nl

Dansen tussen de sterren
Iedere girl heeft wel een droom. Maar wat nou als je niet genoeg geld hebt om je droom uit te laten komen? Casey is een meisje dat de hele dag door danst alleen hebben ze thuis niet genoeg geld voor goede dansschoenen en balletles. Maar ze geeft haar droom niet op. Gelukkig krijgt ze de steun van haar oma. Zij helpt Casey haar lot in eigen hand te nemen en een primaballerina te worden.

Dansen tussen de sterren van Sarah Rubin is te koop voor €12,95 bij Ako.nl

Stapelgek op hoge hakken en op hem!
Heb je even geen zin in spanning en sensatie? Begin dan met deze leuke roman. Het is superleuk om te lezen hoe Lyssa onverwachts wordt opgemerkt door een modellenbureau. Ze vindt zichzelf namelijk helemaal geen model dus ze weet niet zo goed wat ze moet doen. Haar BFF Emily haalt haar over het toch te proberen. Als Lyssa op het modellenbureau Dan ontmoet, een superknappe hunk, krijgt ze toch een beetje vertrouwen in haar looks.

Stapelgek op hoge hakken en op hem! van Kate Forster is te koop voor €12,95 bij Ako.nl

Middernachtzonde
Als je van een beetje spanning houdt is dit boek zeker wat voor jou! Dit verhaal gaat over de reis die de jongeren van een natuurclub maken naar Noorwegen. Xandra en Tars worden tijdens de reis verliefd op elkaar. Het belooft een mooie vakantie te worden, maar het loopt heel anders… Tine was erbij en vertelt haar verhaal.

Middernachtzonde van Willy Schuyesmans is te koop voor €13,95 bij Ako.nl