op glad ijs

Boekentip: Op glad ijs

‘Een romance die steamy genoeg is om het ijs te doen smelten’, staat in een van de reviews over Op glad ijs. Oeh, la la! Ben jij nieuwsgierig geworden naar de boekentip van deze week? Lees dan snel verder.

Op glad ijs van Sara Biren

Hoofdpersoon Holland wil bekendstaan om haar talent als hockeyspeler, en dus niet als een hockeyspeler die toevallig een meisje is. Ze stelt daarom twee belangrijke regels voor zichzelf op: train harder dan wie dan ook en val niet te veel op. Dan wordt Holland haar team geselecteerd voor een event dat op tv wordt uitgezonden. Oops, daar gaat regel twee! Ze wordt in een klap famous, en daar is niet iedereen blij mee. Toch blijft ondanks alles de bazige coteamcaptain Wes wél achter haar staan. En dat is niet het enige waarmee hij Holland verrast. Zo komt de girl steeds dichterbij het overtreden van haar derde regel, namelijk: date NEVER met een teamgenoot…

Om te weten hoe dit afloopt, moet je het boek zelf maar lezen. Je zult geen spijt krijgen babe. Op glad ijs is hét boek voor de komende wintermaanden!

Schermafbeelding 2021 01 11 Om 11.36.01

Check ook deze boekentips:

Beeld: Instagram @jenniferleest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen