Wil jij jouw moeder lekker verwennen met Moederdag, maar heb je niet veel geld om uit te geven? Check dan deze tips, want ook zonder iets te kopen, kun je je moeder in de watten leggen!

Geef haar een manicure
Laat je moeders handen een paar minuten weken in warm water. Droog ze daarna af en geef haar een lekkere handmassage. Wanneer je hier mee klaar bent, kun je haar nagels verzorgen: vijl ze netjes, verzorg de nagelriemen, breng een mooie nagellak op en smeer haar handen in met een lekkere handcrème.

Tip: Je kunt natuurlijk ook haar voeten een pedicure geven.

 

 

 

Een lekker ontbijtje
Het is misschien een beetje cliché, maar moeders worden er dolgelukkig van: een lekker ontbijtje op bed. Je kunt er iets heel speciaals van maken door je eigen croissantjes te bakken of lekkere smoothie te maken.

Filmmarathon
Zoek de lievelingsfilms van je moeder op en maak er een filmmarathon van! Chips, popcorn, drinken en een dekentje en je bent klaar. Supergezellig!

Maak ’t zelf
Iets wat je zelf hebt gemaakt, daar worden moeders altijd extra blij van. Ze weten dat je er veel tijd in hebt gestoken en je best hebt gedaan om het te maken. Maak bijvoorbeeld een collage met leuke foto’s van jou en je moeder of van jullie gezin. Ze zal er superblij mee zijn!

Lieve mama…
Schrijf een mooi gedicht voor je moeder. Vertel haar hoeveel ze voor je betekent en waarom je niet zonder haar zou kunnen. Lijst het in! Ze zal het zeker ophangen en voor altijd bewaren!

Dinertje
Maak een heerlijk diner voor jullie gezin. Kijk vooral wat er nog in de voorraadkast ligt wat je kunt gebruiken. Bijvoorbeeld een lekkere pasta of een rijsttafel. Dek de tafel heel mooi met kaarsjes en wijnglazen en je moeder zal haar ogen uitkijken.

Tip: Schakel je vader of de anderen van je gezin in. Zo kun je de taken verdelen en ben je sneller klaar.