We love chocolate! Toch kun je deze beautyproducten met chocolade beter niet opeten. Maar opsmeren en verzorgen kan wél met deze heerlijke beautyproducten.

Van de geur van chocolade word je ook nog eens gelukkig. Genoeg reden om jezelf te verwennen met deze producten. Klik op de plaatjes voor meer informatie.

Maskertje
Krijg je puistjes van chocolade? Dat is een fabeltje dat nooit bewezen is. Van het chocolademasker van Montagne (€ 2,29) krijg je juist een superzacht gezicht.

Lippenbalsem
Met chocolade lippenbalsem wordt het wel heel verleidelijk om stiekem aan je lippen te likken. Deze stick van Crazy Rumors (€ 5,95) proeft en ruikt niet alleen naar chocolade, er zit ook een vleugje mint in. De box met vier lippenbalsems (€ 12,99) ziet eruit om op te eten, net als de balsem met hagelslagjes (€ 2,99) trouwens!

Smeren
Chocolate smoothie (€ 19,95) is geen toetje, maar een lekkere bodylotion. Gosh heeft een Body Moist(€ 5,50) voor een zachte huid.

Boenen
Je nagellak eraf halen zonder in de remover walm te zitten. Het kan. Deze remover van Ciaté (€ 17,99) ruikt naar witte chocola!

Chocolate smoothie lippenbalsem chocolade mint gezichtsmasker Ciaté chocolade nagellakremover Gosh moist Lipbalm Lippenbalsem