De meest voorkomende popcornsmaken in Nederland zijn zoet of zout. Durf jij wel een uitdagendere smaak aan, zoals pizza of chicken wings? Dan wil jij deze crazy popcornsmaken vast wel eens proeven!

#1 Sweet en smokey chili
Hmm… pittige popcorn? Het merk Propercorn verkoopt het. Dat zal een hele smaaksensatie in je mond zijn. Of zou het zo heet zijn dat jij de bios moet verlaten, omdat je tong in brand staat?

#2 Nacho
Je kent ze vast wel, de nacho’s met gehakt, tomaat, pepers en kaas. In Amerika gebruiken ze in plaats van nachochips ook wel eens popcorn. Dit moet je wel echt met een vork eten, anders maak je er een enorme kliederboel van!

#3 Speculaas
Speculaaspopcorn? Bij sommige Pathés in Nederland hebben ze een popcornproeverij van Jimmy’s popcorn! Hier verkopen ze allemaal ‘aparte’ popcornsmaken waaronder speculaas! Raar zeg, als je speculaas wil proeven pak je toch wel zo’n lekker koekje?!

#4 Koffie
Blegh… misschien iets voor je ouders? Tja, in Amerika kan je gewoon in plaats van een kopje koffie en kopje koffie popcorn bestellen… best raar. Misschien een idee voor moeder- of vaderdag? Is weer eens wat anders dan een kopje koffie op bed!

#5 Bier of cocktail
Er bestaat een merk ‘Pub Corn’. Zij maken popcorn in de smaken van (Irish) bier of cocktail. Bah… het lijkt ons in ieder geval supervies! Dan kun je net zo goed popcorn in je drankje laten vallen en het dan opeten?! P.S. in deze varianten van ‘Pub Corn’ zit dan weer geen alcohol.

Lees ook: 10 gekste Oreo-smaken ter wereld

#6 Pesto
Als jij meer van de zoete popcorn bent, zal dit niet je favo popcorn smaak zijn. 24-kitchen heeft als tip op de site om pestopopcorn te maken. Het klinkt een beetje raar om pesto op je popcorn te doen. Dan krijg je ook van die groene vingers als je het met je hand pakt! Bah, ons lijkt het niet echt een lekkere variant!

#7 Bacon
In Amerika is het heel normaal dat ze baconpopcorn verkopen! Zou dat hetzelfde smaken als baconchips? Hmm… misschien het proeven waard. Als je bacon-gek bent sta je nu vast te kwijlen bij de gedachte dat die smaak er is!

#8 Buffalo Wings
Heb jij ooit wel eens van die pittige kipkluifjes gegeten? In Amerika kan het niet gek genoeg en verkopen ze zelfs de smaak buffalo wings als popcorn. Wow, echt raar! Het merk Kernal’ season’s verkoopt allemaal kruiden die je over de popcorn kunt gooien. Waaronder deze bizarre smaak. Zou jij hem uitproberen?

#9 Zure room-bieslook
Jaja… in Nederland kunnen ze er ook wat van! Ze verkopen bij HEMA de smaak ‘zure room-bieslook’. Bleghh… ons lijkt dit niet zo lekker! Popcorn hoort toch niet zuur te smaken?!

#10 Pizza-flavour
Het merk ‘poppin’ verkoopt pizza-popcorn. Wow! Kan best lekker zijn toch? Maar naar welke pizzasoort zou hij dan smaken? Hawaii, quattro formaggi of toch margherita?

Lees ook: 10x gekste McFlurry smaken ter wereld