Zou jij een portie stenen eten tijdens als avondeten? In Amerika is er een vrouw die dit elke dag doet. Ze zou er zelfs ‘verslaafd’ aan zijn. Iehl! Nooit doen girls, want het is supergevaarlijk voor je lichaam, dodelijk en ook nog eens supervies. Check nu de tien gekste verslavingen ter wereld.

#1 Urine drinken
Blegh… daar moet je toch niet aan denken?! Een Amerikaanse vrouw drinkt 5 glazen van haar eigen urine per dag! Ons lijkt het niet zo’n smakelijk idee…

#2 Kattenvoer eten
Heb jij wel eens een kattenbrokje gegeten? Sommige mensen zijn verslaafd aan het eten van kattenvoer. Raar hè, dan ben je toch liever verslaafd aan snoep of chips?

Lees ook: 10 gekke dingen die we doen en boyfriends moeten accepteren. 

#3 Zonverslaafde
Iedereen houdt wel van een zonnetje, maar sommige mensen zijn echt verslaafd aan de zon. Bizar hè, als je last hebt van een zonverslaving lig je elke dag in de zon of onder de zonnebank. Dit is superslecht voor je huid want je kan er zelfs huidkanker van krijgen. Dus een echte don’t!

#4 Sigaretten eten
Sigaretten zijn al superslecht voor je lichaam. Maar ze opeten?! In Amerika woont een mevrouw die opgerookte sigaretten op eet. Bah… dat is toch enorm vies. Word jij ook al misselijk van de gedachte?!

#5 Nagellak drinken
Nagellak hoor je op je nagels te doen toch?! Een 23-jarig meisje uit Amerika is verslaafd aan het opdrinken van namelijk. Superbizar! Door de chemische stoffen is het namelijk enorm slecht voor je lichaam, dus probeer dit nooit uit ladies!

Lees ook: 9 gekke pepsi-smaken 

#6 Het eten van glas
Wow! Hier kun je toch niet verslaafd aan raken?! Wel dus. Josh uit Amerika eet glas. Het is supergevaarlijk en dodelijk, maar Josh zelf vindt het een superfijn gevoel. Gelukkig hoeven wij dat niet met hem te delen!

#7 Een relatie hebben met een pop
Iedereen heeft vroeger wel eens een knuffeldier gehad, maar sommige nemen de relatie tussen zichzelf en een voorwerp iets te serieus.  Een man uit Amerika is zo verslaafd aan zijn poppen dat hij zelfs met één pop een relatie heeft genomen! Bizar hè? De Amerikaan wil met zijn plastic pop de toekomst tegemoet gaan en neemt haar overal mee naartoe. Zou jij de bioscoop bezoeken met een pop?

#8 Bieber-verslaafd
Wow! Gelukkig willen niet alle fans van Justin Bieber op hem lijken. Toch is er een jongen, Toby,  die supergraag op Justin wil lijken. Hij gaat toch het uiterste en gaf tot nu toe 100.000 euro uit aan plastische chirurgie. Yep, he’s addicted.

#9 Kattenhaarverslaving
Blegh… een vrouw uit Amerika is zo gek op haar kat dat ze zelfs de haren van de kattenvacht aflikt! Iehl!

#10 Varkensbloed
Een Nederlandse mevrouw drinkt elke dag koffie met varkensbloed erin. Het klinkt echt supergoor, maar de Nederlandse is van mening dat je er superveel energie van krijgt. Blegh… doe ons maar gewoon een normaal kopje koffie hoor! 

Lees ook: 10 gekste snoepsmaken op de wereld