Word jij op 1 april altijd beetgenomen door de boys uit jouw klas? Trap jij in alle grapjes? Dan is het dit jaar tijd om ze keihard terug te pakken! Check snel deze vijf pranks, zodat jij dit jaar de lolbroek van de klas bent.

#1. De “je moet je melden bij de rector”-grap
Hoe grappig is het als je tegen de vervelendste boy van de klas zegt dat hij zich moet melden bij de rector? Als hij zich vaker moet  melden, trapt hij hier zeker weten in! Deze prank kun je in de pauze uithalen of eventueel in de les als je de docent meekrijgt in het complot.

#2. De docentengrap
Hetzelfde kun je natuurlijk uithalen bij de docent van je huidige les! Zeg tegen je docent dat een andere docent hem/haar zoekt. Sowieso moet de hele klas lachen als hij/zij weer terugkomt!

Lees ook: 5 series met hotte boys

#3. De wisseltruc
Als jouw docent nog schrijft op een bord met krijtjes, is het natuurlijk supergrappig om de krijtjes om te wisselen voor dropkrijtjes. Wedden dat-ie niets doorheeft?!

Als je docent aantekeningen maakt op een whiteboard is het heel grappig om de stiften te verwisselen met watervaste stiften. Die krijgt de docent er met deze tips wel weer netjes af.

#4. De badschuimgrap
Koop een flesje doorzichtig badschuim (of afwasmiddel) en doe een scheutje in de wc. Als iemand dan doortrekt komt er allemaal schuim omhoog! Lachen!

#5. De afstandsbediening
Veel afstandsbedieningen werken op verschillende soorten tv’s. Je kunt dus met jouw afstandsbediening de tv van je ouders, buren of vriendin laten zappen naar een andere zender of aan- en uit zetten.  Wedden dat ze hier niets van snappen?

Lees ook: 13x gekke weetjes