Je Youtube-account puilt uit van de Nederlandse YouTubesterren, maar heb je ook wel eens over de grenzen gekeken? Daar worden namelijk ook superveel hotte video’s gemaakt. Deze vijf YouTubers mag jij echt niet missen!

#1. Juanpa Zarita
Oké, wij verstaan ook geen woord van wat deze boy allemaal zegt, maar man, wat een cutie! Juanpa is behoorlijk actief in zijn video’s, dus precies weten wat hij zegt, ach, dat is nergens voor nodig.

#2. The show (Italiaans)
Houd jij wel van een goede prank op z’n tijd? Dan mag je deze Italiaanse boys niet missen! Al hun video’s zijn supergrappig.

#3. Zoella
Als je het hebt over wereldberoemde YouTubers mag Zoella niet ontbreken. Deze Britse girl heeft maar liefst 10,9 miljoen (!) volgers en is een huge ster in Engeland. Ben jij de volgende subscriber?

Lees ook: Vloggers die je moet volgen volgens blogger Mandy

#4. Vlogbrothers
Oké, de prijs voor hotste looks gaat zeker niet naar John en Hank, maar hé, de eerste schreef wel de knallers ‘Papertowns’ en ‘The Fault in our Stars’. Op dit ietwat nerdy kanaal met zijn broer vind je niet alleen heel veel slechte grappen, maar ook video’s over de Amerikaanse verkiezingen en schoolvakken. Tip: de mannen praten snel, dus je ondertiteling aanzetten is geen overbodige luxe.

#5. BibisBeautyPalace
Met beauty heeft dit Duitse kanaal niet zo heel veel te maken. Bibi doet vooral heel veel leuke challenges, vaak met haar vriend Julian (cutie-alert). Ondertussen kletst ze lekker veel, dus je Duits gaat met sprongen vooruit. 

Lees ook: De eerste filmpjes van YouTubers