Deze lente komen er weer superveel leuke films aan! Van romantische comedy’s tot een lief drama: aan iedereen is gedacht. Voor welke film ga jij?

#1. Rokjesdag
Als de vriendinnen Marijke (Lieke van Lexmond) en Danielle (Birgit Schuurman) zich aanmelden voor een kookworkshop voor singles, vallen ze allebei voor de superknappe Rens (Manuel Broekman). Het lijkt een verpeste avond te worden, of toch niet? Een leuke romcom voor als je avondje wilt lachen én wilt zwijmelen bij Manuel.

Rokjesdag draait vanaf 10 maart in de bioscoop

#2. Moonwalkers
Ken je Rupert Grint nog als Ron uit Harry Potter? In Moonwalkers speelt hij de manager van een rockgroep, die samen met een CIA-agent een maanlanding na moet bootsen. Watte? Ja, het verhaal is duidelijk niet het belangrijkste bij deze film, dat zijn de goede grappen en de keiharde actie.

Moonwalkers draait vanaf 31 maart in de bioscoop

Lees ook: 8 meidenfilms die je gezien moet hebben

#3. Keeper
Mélanie en Maxime zijn vijftien en verliefd, maar dan ontdekt Mélanie dat ze zwanger is. Maxime moet kiezen: gaat hij voor de baby of voor zijn voetbalcarrière? Heftige onderwerpen dus in deze Belgische film!

Keeper draait vanaf 7 april in de bioscoop

#4. The Huntsman, Winter’s War
Heb je Snowwhite and the Huntsman gezien? Dan vind je deze film vast ook leuk. Het verhaal is een prequel en een sequel op de vorige film en gaat over de boze koningin. Die blijkt namelijk een zus te hebben die ook niet zo oké is…
The Huntsman draait vanaf 7 april in de bioscoop

#5. Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda is back! In dit deel reist Po met zijn vader naar een pandaparadijs. Er is alleen één probleempje: hij moet daar een hele groep luie, ongeïnteresseerde panda’s omtoveren tot Kung Fu Panda’s. Oeps!
Kung Fu Panda 3 draait vanaf 13 april in de bioscoop

Lees ook: De 11 leukste series van 2016