Soms maak je een selfie omdat je je verveelt, maar sommige momenten zijn zo perfect om een foto te maken dat je ze echt niet kunt laten schieten. Deze bijvoorbeeld!

#1. Als je ondersteboven in de achtbaan hangt
Je bent de queen of selfies of je bent het niet: ondersteboven in de achtbaan een foto maken lukt jou echt wel. Moet je wel je phone stevig vasthouden…

#2. Op je verjaardag
Is het te zien dat je een jaartje ouder bent? En ja, dit is een stille hint voor al je friends dat ze je NU mogen feliciteren.

#3. Voor het gala
Misschien ben je dit jaar al de gelukkige, misschien moet je nog even wachten, maar voor het gala ga jij definitely op de foto. Nog leuker: doe ook een Snapsessie tijdens het jurken passen.

#4. Op een bergtop
Handjes de lucht in, want jij bent on top of the world! Na drie uur wandelen en klimmen (ouders en hobby’s zijn niet zo’n goede combi) is het echt wel tijd voor een selfie.

#5. De eerste keer dat je make-up helemaal on fleek zit
Na weken oefenen is het je ein-de-lijk gelukt: je eyeliner zit helemaal perfect. Dat is wel een selfie waard toch? Toe aan extra uitdaging? Contour je gezicht! De essence contouring kit is speciaal ontwikkeld om jou te laten shinen op je foto’s.Hebben? Kom naar de Get Picture Ready Tour en ontvang een essence contouring kit gratis.

#6. Als je net verkering hebt
Je maakt Facebook official pas echt official als er een foto van jou en je lover op social te zien is. Gaan jullie allebei voor een grote smile of geven jullie elkaar een lief kusje? Ach, waarom probeer je het niet gewoon allemaal! #fotosessie

#7. Op een fab party met je besties
Of het nu een onesieparty met vreselijk slechte outfits is of een beautyavond met de mooiste make-upjes: een selfie met je BFF’s is altijd tha bomb. Haal die telefoon dus maar tevoorschijn.

 
#8. Voor een prachtige zonsondergang
Het licht van een zonsondergang is het allermooist om foto’s bij te maken. Het laat puistjes en andere onzuiverheden veel minder goed zien en geeft je huid een magic glow. Even wachten op een onbewolkte dag dan maar?

Wil jij #5 uitproberen? Kijk dan even hier voor een superhandige contouring tutorial. Jij bent zo on fleek straks!