Je hebt van die dagen… Het maakt niet uit wát je doet: krullen, kammen of steilen: je haar wilt maar niet blijven zitten. Het is futloos, onhandelbaar en de klitten zijn eindeloos. Ugh! Wij hebben de 9 ergste bad hair days ever voor je op een rijtje gezet. Welke heb jij het vaakst?

 

 

 

1. ‘De mijn haar is te vet voor woorden’ – bad hair day
Soms is het net alsof iemand een pot olie over je heen heeft gegooid. En dan heb je vanmorgen nog wel je haren gewassen!

2. ‘De ik heb te veel conditioner gebruikt’ – bad hair day
Je was iets te enthousiast met de conditioner, waardoor je je haar niet goed kon uitspoelen en het nu wel heel erg glad is… Té glad.

3. De mijn haar kroest te veel – bad hair day
Arg! Dit is ergernis nummer 1 bij meiden met krullen.

Lees ook: Tips tegen droog en pluizig haar

4. De ik word kaal – bad hair day
We verliezen natuurlijk elke dag haren, maar soms heb je het gevoel dat je er wel héél veel verliest op één dag. Wanneer je klaar bent met douchen zit het doucheputje helemaal vol en jouw bezigheid van de dag is haren van je kleding afplukken. Ugh…

5. De klitten 4 life – bad hair day
Hoe hard je ook je best doet, die klitten willen er maar niet uit gaan. Irritant!

6. ‘De mijn haar doet niets wat ik wil’ – bad hair day
Je probeert krullers, maar die willen niet blijven zitten. Dan wil je het steilen, maar ook dit lukt niet. Pff… Knot it is.

7. De ik kan het niet zoals de kapper – bad hair day
Je hebt gisteren je haar laten knippen door de kapper, waarna het er supercool uit zag. Maar nu je zelf hetzelfde effect wilt creëren, wil het maar niet lukken…

8. De platte lokken – bad hair day
Volume is vandaag ver te zoeken in jouw lokken. Het maakt niet uit wat je eraan doet, het blijft plat…

9. De mijn pony tript ‘m – bad hair day
Het énige wat je van je pony vraagt is gewoon mooi te zijn, maar in plaats daarvan gaat het alle kanten op… Pff, hoe moeilijk is het?

Lees ook: Tips tegen vet haar