Oké, WhatsApp en Skype kennen we nu wel… Maar wist je dat er nog véél meer apps bestaan, speciaal voor lange afstandsrelaties? Cool! Wij hebben de allerleukste voor je op een rijtje gezet.

1. ThumbKiss
Deze app is een echte must-have voor lovers die ver van elkaar af wonen. Je kunt je telefoon met je duim aanraken, en als je vriendje dit ook doet, gaat de telefoon trillen… Zo zijn jullie toch nog dicht bij elkaar! Deze app is beschikbaar voor iPhone.

2. Couple
Met deze app kan je je tijdlijn delen, maar dan wel alléén met je vriendje. Ook kan je met elkaar chatten en foto’s en video’s delen. En o ja, ook met deze app is het mogelijk te ThumpKissen. Cool! Deze app is beschikbaar voor iPhone en Android.

3. Path
Wil jij graag je complete leven delen met je lover? Dan is deze app echt iets voor jou! Je kunt écht alles aan elkaar laten weten: welke muziek je luistert, wanneer je slaapt en waar je precies bent. Ook kunnen jullie op elkaars activiteiten reageren met emoticons. Deze app is beschikbaar voor iPhone en Android.

4. Avocado
Jij en je lover kunnen chatten, samen een kalender delen, foto’s uitwisselen en zelfs virtueel met elkaar zoenen en knuffelen. En wil je later nog iets terugzien? Dat kan! Alles wordt opgeslagen… Deze app is beschikbaar voor iPhone en Android.

5. Cartolina
Beginnen jij en je vriendje een beetje moe te worden van al die saaie appjes en sms’jes? Dan is hier de oplossing! Met de app Cartolina kun je elkaar namelijk virtuele kaarten sturen. Superleuk! Je kunt kiezen uit allerlei kleuren en stijlen. Toch véél leuker dan zo’n saai sms’je… 😉 Deze app is beschikbaar voor iPhone en Android.

Lees ook: Leuke apps voor een girls night!