Nu zijn deze YouTubers hartstikke hip en zijn hun video’s helemaal on fleek, maar dat geldt niet altijd voor hun eerste video’s… Ben jij benieuwd wie een roze video zonder geluid uploadde als eerste filmpje? Lees dan snel verder!

#1. Dylan Haegens
Dylans eerste camera was waarschijnlijk iets minder profi dan de stuff die hij nu gebruikt. Zijn eerste filmpje is nogal donker (maar Dylan draagt gewoon een zonnebril, hoor) en gaat over UFO-wolken. Juist ja. 

Lees ook: 14 awesome picknickideeën van blogger Mandy

#2. Furtjuh
Zo zoet! Furtjuh begon zijn YouTube-carrière met covers van bekende liedjes en was helemaal happy met meer dan honderd likes. 

#3. Beautygloss
Mascha was één van de eersten die begon met YouTube-video’s maken en dat is te zien. Het filmpje is hartstikke roze en ze zegt helemaal niets. Ach, in 2007 had je nog niet meer nodig.

Lees ook: 14 dingen die iedereen doet op Snapchat

#4. Twan Kuyper
Hottie Twan Kuyper werd bekend met Vine, maar maakt tegenwoordig ook YouTube-video’s. In zijn eerste video doet hij de Jellybean challenge. Lookin’ good, huh?

#5. Teske
Ook Teske was er vroeg bij. Zij maakte haar eerste video in 2009. Wat is ze veranderd, hè?

#6. Ties
Ties had een hartstikke populair kanaal, tot het werd verwijderd door YouTube. Ties begon gelukkig gewoon opnieuw. De eerste video van dat kanaal is pas een paar maanden uit, maar Ties is er wel huilend te zien. Hoe cute!

Lees ook: 10 gekste Oreo-smaken ter wereld