Make-up wordt door veel meiden gebruikt en daar ben ik er één van. Het leuke is dat wij allemaal onze eigen favorieten hebben! Welke zijn die van jou?

Onlangs heb ik kennisgemaakt met veel verschillende make-upjes en nee, ze zijn niet allemaal superduur. Ook een aantal budgetproducten zijn bij mij favoriet!
Ik begin met dit grote oogschaduwpalet. Dat valt natuurlijk het meeste op tussen de andere pareltjes. Dit palet bevat maar liefst 32 sprankelende, maar ook natuurlijke kleurtjes. Hier kun je écht goede looks mee maken!

Het palet is van Makeup Revolution en heet ‘Flawless’. 

Mijn volgende favorieten zijn deze eyeliner en mascara. Tegenwoordig zie je veel van die eyelinerpennetjes, maar die vind ik eigenlijk helemaal niet zo fijn. Weet je waarom? Omdat als je eyeliner over je oogschaduw aan wilt brengen, de kleur aan het pennetje blijft kleven. De eerst volgende keer zal de eyeliner er dus minder mooi uitzien… Ik ging dus op zoek naar een eyeliner in de vorm van een kwastje met een potje en deze Super Liner van L’Orèal Paris kwam als eerste op mijn pad. I love it!

De mascara is van Pupa Milano, een merk dat ik op het eerste gezicht helemaal nog niet kende. Maar toen ik deze had uitgeprobeerd was ik helemaal om. Wat was die goed zeg! Sindsdien kan ik niet meer zonder deze Vamp! mascara. 

Deze lip creams van NYX zijn tegenwoordig een grote trend! Ik heb ze al meerdere malen voorbij zien komen bij andere bloggers maar ook in grote magazines. Het was voor mij een teken dat ik deze ook uit moest proberen. Toen ik naar de Douglas ging om er een te halen heb ik gekozen voor de kleur ‘Cannes’. Het is een mooie zacht roze kleur die je lippen net wat meer laat leven. Zo leuk! 

Mijn allerlaatste favoriet is deze blusher van Artdeco. Waarom deze blusher mijn favoriet is? Omdat hij meerdere kleuren in één keer aanbrengt. De buitenste rand is een bronzer, de middelste rand is een blush en het binnenste cirkeltje een highlighter. Dit alles samen geeft een geweldig effect. Ikzelf breng altijd een klein beetje aan op mijn cheekbones. 

Liefs,
Lauryn

Wil je meer lezen van Lauryn? Volg haar dan op Instagram, FacebookTwitter of haar eigen blog www.regardslauryn.nl Zelf blogger of vlogger van de maand worden? Dat kan hier.