Op het internet kom je vaak de gekste dingen tegen. Vreemde foto’s, rare filmpjes en hilarische songs. Maar sommige gekke dingen zijn zó populair dat ze een ware internetrage worden. Kijk snel welke internetrages volgens ons het allergekst zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jennifer Lawrence in jurk
Deze internetrage is nog maar een week oud en heel funny. Jennifer droeg een prachtige jurk tijdens de Golden Globes, maar deze outfit bleek wel heel makkelijk na te maken. Mannen, vrouwen en zelfs honden deden Jennifer na in haar outfit.

Tatta’s be like
‘Tatta’s be like’ is op dit moment de populairste rage in Nederland. Tatta’s is een ander woord voor Nederlanders. Op Facebook maakt iedereen plaatjes over de typische dingen die Nederlanders doen. Heel herkenbaar en soms ook best beschamend.

Mannen sportbroek tot minidress
Mannen zijn stoer en sterk, maar hebben soms ook een vrouwelijk momentje nodig… Bij deze hilarische trend toveren mannen hun sportbroek om tot een minidress. Check hoe mooi ze kunnen poseren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Catbearding
Is het een baard? Nee, het is een kat! Catbearding is een hippe internetrage waarbij kattenlovers samen met hun kat op de foto gaan, waardoor het lijkt alsof ze een baard hebben. Funny!

Harlem Shake
Deze hype is al weer van een tijdje geleden, maar wat was het een trend. Bijna iedereen maakte een eigen versie van de Harlem Shake. En dat was vaak wel supergrappig.

De uglie
Weg met de selfies, de uglies zijn het nu helemaal! Dit is een rage waarbij meiden eerst mooi op de foto gaan en daarna een superlelijk gezicht trekken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lion King-ing
Iedereen kent natuurlijk de famous scène uit de Lion King waarin Simba wordt getoond aan de rest van het dierenrijk. Mensen met een huisdier vonden dit een perfecte scène om na te doen met hun eigen huisdier. Dit levert hilarische beelden op.