De leukste cadeautips voor jouw beste vriendin!

Jij en je beste vriendin zijn niet voor niets al superlang besties! Jullie weten écht alles van elkaar. Maar een bday cadeautje uitzoeken, is vaak toch wat lastiger dan het lijkt. Check hieronder acht verschillende type vriendinnen en vind de perfect gift voor haar!

Beauty queen

Maak je bestie blij met een mooie lipstick, een verwenpakketje met maskertjes, een leuk boek over make-up of organiseer een beautymiddagje bij jou thuis!

Sporty spice

Een sportieve girl verras je met een toffe bidon, een nieuw sporttopje of een gezellig dagje samen zwemmen!

Foodie

Bak een taart, maak een kookboekje met jullie fave recepten of geef een high tea cadeau. Dat is niet alleen heel gezellig, maar ook nog eens heel lekker.

Dans-gek

Maak een pakket met de allerleukste dansfilms of koop kaartjes voor een Fris feest waar jullie samen heen kunnen gaan!

Into boys

Koop de Hitkrant special met posters van de hotste hunks of laat een kussensloop bedrukken met haar fave celeb. #sweetdreams

Boekenmeisje

Stel een leuk boekenpakket samen of geef een abo op haar fave tijdschrift cadeau! Je geeft al een abonnement op GIRLZ vanaf €9,95.

Fashion girl

Geef haar een BFF sieraad cadeau, een bon van haar favoriete winkel of ga gezellig een middagje shoppen en stel voor dat ze iets mag uitzoeken voor een bepaald bedrag.

Creabea

Maak een scrapbook van al jullie herinneringen! Plak ‘m vol met jullie leukste pics en schrijf er lieve tekstjes bij. Wedden dat dit het beste cadeau ever is!

Staat er niks tussen voor jouw vriendin? Kijk dan ook eens op cadeautjes.nl/verjaardagscadeau/voor-haar.

cadeaus

Lees ook:

Beeld 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat heb jij jouw BFF gegeven voor haar bday?

Gerelateerde artikelen