Het kan zo leuk zijn op de momentjes dat je even niets te doen hebt, en het is ook erg verslavend. Games spelen op je phone of tablet. En wat is er nu leuker dan spelen tegen je BFF’s? Maar welke games zijn nu tofst? Check ze hier!

Trivia Crack (iOs, Android en Windows)
Daag je vriendinnen uit en beantwoord zoveel mogelijk vragen goed in categorieën zoals amusement, sport, wetenschap en geschiedenis. Degene met de meest goede antwoorden wint het spelletje. Superleuk, en je steekt er ook nog iets van op!

Subway Surfers (iOs, Android en Windows)
Door het spuiten van graffiti op een trein is Jack met zijn hond op de vlucht voor de boze politie-inspecteur. Onderweg komen ze heel veel moeilijke obstakels tegen, en die maken het je knap lastig. Je kunt tegen je vriendinnen spelen en ze ook helpen.

Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush (iOs, Android en Windows)
De Minions zijn terug en dit keer moeten de stoute vriendjes exotisch fruit verzamelen om gelatine van te maken. Spring, rol, ontwijk obstakels en speel tegen anderen in leuke en snelle missies.

Dots (iOs, Android en Windows)
Het spelletje is vrij simpel: verbind zo snel mogelijk zoveel mogelijk bolletjes in dezelfde kleur met elkaar. Daag je vrienden uit met een challenge.

Guess The Movie (iOs, Android en Windows)
Raad welke film er bij het plaatje hoort wat je te zien krijgt, en versla je vriendinnen door te testen wie de meeste filmkennis heeft!

Guess The Song (iOs, Android en Windows)
Luister naar een liedje en raad door wie het gezongen wordt en hoe de song heet. Je kunt kiezen uit verschillende genres zoals pop, rock, rap en nog veel meer om mee te spelen tegen je friends.

Nemo’s Reef (iOs, Android en Windows)
Bouw een zo cool mogelijk rif voor Nemo en zijn vrienden. Hoe mooier je rif is, hoe meer zeldzame vissen er willen komen wonen. Bezoek de rifs van je vrienden en vergelijk hun viscollectie met die van jou!

Farmville 2 (iOs, Android en Windows)
Duik het boerenleven in en ontwikkel nieuwe recepten, verzorg de dieren en breid je boerderij uit door het spel samen met vriendinnen te spelen. Word lid van een boerderijcoöp om samen te handelen en delen.

Fruit Ninja (iOs, Android en Windows)
Snijd zoveel mogelijk fruit doormidden, maar pas op dat je niet per ongeluk een bom raakt! Je kunt je vriendinnen uitdagen en tegen elkaar spelen.

UNO & FRIENDS (iOs, Android en Windows)
Van dit kaartspelletje heb je vast wel eens gehoord. Het lijkt op pesten maar het gaat net iets anders. Je speelt heel easy peasy tegen vreemden of tegen je Facebook friends! Een ouderwets kaartspelletje op je phone.

Lees ook: Apps voor de beste insta pics